Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2017 Szybka rekrutacja v2 - zapraszamy! Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru: Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannymNick jakiego używasz:Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwaStaż gry na serwerze:Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK / NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ NAPISZ JAKIE ] / NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: INFO: Po pozytywnym ukończeniu okresu kwalifikacyjnego ( około 2 - 4 tygodni ) na stanowisku Pre-Moderatora - możesz zostać awansowany na pełnoprawnego Moderatora! Każdy ma szansę zostać Pre-Moderatorem. Podania składamy w tym temacie! Rekrutacja szybka otwarta do odwołania!
BidWild Opublikowano 2 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: BidWild Wiek: 18 Staż gry na serwerze: około 6 miesięcy z przerwą Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak Admin na serwerze RPG, moderator serwera dayz Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]: Myślę że przydadzą się kolejne ręce do roboty aby pomóc utrzymać porządek na serwerze. Jestem miły, ogarniętym, spokojny, nie wyzywam się. Jestem aktywnym graczem ale w tym tygodniu miałem mało czasu na grę iż miałem ważne sprawy rodzinne ale już wracam do aktywnego grania od jutra także będzie mnie można zawsze spotkać na serwerze. Lubię pomagać innym graczom w przeróżnych sprawach. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: 3.02.2017 o godzinie 16.30 GET, 5 Lutego 2017 Dostał szansę i powiedźmy, że ją wykorzystałeś. Sprawdzę Cię - zapraszamy. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 3
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 2 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym Nick jakiego używasz: Brayan Wiek: 32 lata Staż gry na serwerze: około miesiąca Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Sprawiedliwy,odpowiedzialny,bezstronny,szczery,koleżeński i zawsze można na mnie polegać.Chciałbym wprowadzić więcej kultury na serwerze bo dzieci troszkę przesadzają. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Dogadamy się jeśli bedzie trzeba. GET, 5 Lutego 2017 Przyjęty. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 3
[t]hc_< Opublikowano 2 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: #THC Wiek: Ukończony 18 rok życia. Staż gry na serwerze: 7 miesiecy od poczatku sierpnia rejestracja na forum nastąpiła kilka dni pózniej Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie, nie byłem. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak. moderator serwera RPG. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem osobą odpowiedzialną ambitną oraz godną zaufania, zawsze staram się wszystkie powierzone mi zadania wykonywać rzetelnie oraz estetycznie oraz jestem punktualny Posiadam kulturę osobistą szacunek dla innych osób, m.in osób starszych, wyższej rangi. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W każdym dniu o każdej porze gdy zostanę poinformowany abym się stawił. GET, 2 Lutego 2017 Przed chwilą odbyła się rozmowa kwalifikacyjna. Zerowy poziom wiedzy, a szkoda, bo zapowiadało się nieźle Odrzucam. 1
beczer Opublikowano 3 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennym a w weekendy porannym. Nick jakiego używasz: Becze[R] Wiek: 16. Staż gry na serwerze: Ponad rok. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: -Jestem sympatycznym chłopakiem z dużym poczuciem humoru.Często zdarza mi się poprawiać atmosferę w gronie znajomych. -Staram się pomagać graczom gdy mają jakieś pytania. -Bardzo rzadko zdarza mi się uczestniczyć w kłótniach na serwerze. -Myślę,że jestem osobą kulturalną -Na serwerze jestem dość aktywny. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Od poniedziałku do piątku w godzinach 16/17 do 21/22.A w weekendy od 10 do 23. GET, 5 Lutego 2017 Odrzucam - niski stan wiedzy, zero przygotowania.
Gangster Opublikowano 3 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym dziennym Nick jakiego używasz: Gangsta Wiek: 15 Staż gry na serwerze: 1,5 roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK mutem Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY } - Często jestem na serwerze - Jestem raczej bezkonfliktowy - Łatwo ze mną nawiązać kontakt - Lubie pomagać przy serwerze jak i graczom - Jestem ogarnięty - Mam poczucie humoru - Mam dystans do siebie W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W niedziele 18:00 Edytowane 3 Lutego 2017 przez Gangster GET, 5 Lutego 2017 Odrzucam. Bezczelne wyjście z rozmowy.
Ste Opublikowano 3 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 Jestem graczem: Dziennym Nick jakiego używasz:Stena Wiek: 14 Staż gry na serwerze:1.5 roku (Z przerwą) Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak [Byłem moderatorem czatu na serwerze typu forfun] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Lubie pomagać innym osobom,Często uspokajam (próbuje) ludzi na czacie jak sie Tzw.Bluzgają,Lubie serwer i często na nim bywam. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3:W sobote od 10-15 albo we wtorek 15-20 GET, 9 Lutego 2017 Damy Ci szansę. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 1
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 3 Lutego 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 3 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym, dziennym i porannym czesto. Nick jakiego używasz: NzRNoWy Wiek: 16 Staż gry na serwerze: Ponad Rok, a na serwerowni gram prawie 2 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK - Głownie muty za gowno burze, ale poniosłem karę i się opamiętałem. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ NAPISZ JAKIE ] - Moderator na serwerze RPG Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 1. Miałem juz kiedyś swoją szansę, ale zawiodlem, wiekszosc graczy mnie zna i wie że można mi zaufać 2. Czesto pomagam nowym graczeom, oraz zglaszam bugi. 3. Lubie pomagać i zbierać za osiągnięcia, myślę ze można mi dać szansę W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Na ts3 jestem prawie 24/7, Wystarczy szepnąć do mnie "NoWy" GET, 5 Lutego 2017 Próbował oszukać mnie w rozmowie - przykro mi, ale wyleciałeś z hukiem na TS3. Odrzucam.
KRVPSKI Opublikowano 3 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 Jestem graczem: dziennym/nocnym Nick jakiego używasz: NIEPLA|malyy Wiek: 16 Staż gry na serwerze: 1,5 roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Oprócz mutów i banów (trollowanych) to nie. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE - bardzo szybko się uczę, więc spokojnie. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Mój staż na tym serwerze mówi sam za siebie. Próbowałem dwa razy, nie wyszło. Jak to się mówi - do trzech razy sztuka. Przed nową edycją rzadko mogliśmy spotkać administratora na serwerze, który ogarniał czat. Nawet bez funkcji, karałem graczy banem. Umiem zachować spokój na serwerze. Angażuję się dużo w sprawy serwera, staram się udoskonalać go w miarę moich możliwości na każdym kroku. Pomagam nowym graczom, jestem miły i jak na swój gimbusiarski wiek - ogarnięty. Nie wdaję się już w zbędne dyskusje. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Aktualnie mam ferie, codziennie jestem dostępny. Wystarczy napisać PW na forum:) Najlepsza data to dzień jutrzejszy od godziny 14-24. GET, 5 Lutego 2017 Zgrywasz miłego, pomocnego, a za plecami jesteś beznadziejny - dlatego skończyłeś z banem. Odrzucam.
zapala Opublikowano 4 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Jestem graczem: dziennym/nocnym Nick jakiego używasz: NzRxdelo Wiek: 16 Staż gry na serwerze: Ponad Rok Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK robiłem własny serwer Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 1. Jestem sympatycznym graczem 2. Mam dużo poczucia humoru 3. lubię pomagać innym graczom 4. Jestem osobą kulturalną W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Dzisiaj o 14:00-15:00 Edytowane 4 Lutego 2017 przez zapala GET, 5 Lutego 2017 Odrzucam. Denne zachowanie NzR.
VaDiMx Opublikowano 4 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 Jestem graczem: dziennym / porannym Nick jakiego używasz: rG^VaDiM Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa 15 lat. Staż gry na serwerze:Gram od ponad roku, co najmniej od stycznia 2016 r. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, miałem moderatora na serwerze RPG i kiedyś na serwerze dayz Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] Na serwerze gram już od dłuższego czasu i znam graczy, nie lubię gdy ktoś kogoś faworyzuje. Po powrocie na serwer chciałbym coś robić poza grą, zajmować się czatem itd. Wiem że ranga wiąże się z wielką odpowiedzialnością ale mam nadzieję że podołam temu zadaniu. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: PN-PT od 15 do 20, w weekend 10-20 GET, 9 Lutego 2017 Kandydaturę odrzucam. Najpierw składasz podanie, a teraz bronisz mały'ego? Kpisz.
GeForce Opublikowano 4 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 jestem graczem: dziennym.Gram w godzinach od 13 do 20 lub 21 Nick jakiego używasz: rG''SexyBanan Wiek: aktualnie mam 16 lat oraz jeśli kogoś to interesuje jestem po mutacji. Staż gry na serwerze: 2 lata. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak..byłem adminem na serwerze RPG znajomego ze szkoły. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: - Jestem bardzo aktywny i wiem bardzo dużo o dayz i fragujemy - Jestem pomocny dla nowych graczy. -Jestem miły i mam bardzo dobre poczucie humoru Czasami troche specyficzne. -Wykazuje się wysoką kulturą osobistą...wiem że niektórzy mogą w to nie wierzyć...ale minęło dużo czasu i mam nadzieje że gracze i administracja zauważyła moją według mnie pozytywną zmianę. -Staram się rozwiązywać kłótnie graczy. -Mam do siebie ogromy dystans. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Jak najszybciej,proponuje uzgodnić datę i godzinę na PW. GET, 5 Lutego 2017 Rozmowa przeprowadzona. Dałem szansę za 2 tygodnie, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2017 Zapraszam wszystkich dzisiaj od 16. 2
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym i dziennymNick jakiego używasz: rGM!k0HDWiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: Mam obecnie już 16 lat.Staż gry na serwerze: No to od Czerwca 2015 roku, czyli ponad dwa lata.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK, byłem raz zbanowany permem, głównie za swoją głupotę, po czym żałowałem i dostałem szanse. A poza tym drobne muty za przekleństwa.Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, byłem administratorem, oraz moderatorem dwóch serwerów play.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem bardzo aktywnym graczem, co przekłada się na znajomość gry, oraz graczy na naszym serwerze grających. Potrafię bardzo szybko opanować panel administracji, a poza tym znam już go trochę choćby od Francska, który będąc w GN często mówił co i jak się nim robi. Od jakiegoś czasu, nie jestem bardzo rage'ującym graczem, nauczyłem się opanowywać emocje i panować nad sobą. Prawda, bardzo często przeklinam, oraz wyzywam się z innymi graczami, ale robię to dlatego że chcę udowodnić im ich albo nie wiedzę, albo głupotę itp. Wszystko przyjmuje na klatę, nigdy nie uciekam od odpowiedzialności. Może was przekonam moim 6 podaniem. Miałem kilka spin z administracją, przez co moja reputacja w ich kręgu jest na kiepskim poziomie, ale może po rozmowie się to zmieni. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Mogę się stawić na Team Speku dziś, albo o godzinie 20, albo o 23. A poza dzisiejszym dniem, mogę wbić codziennie, mój harmonogram się zmienił, zmieniłem szkołę, więc mogę grać codziennie, oraz rozmowa nie będzie problemem. Pozdrawiam czytających! EDIT: O 20 stawiam się na rozmowę. Edytowane 5 Lutego 2017 przez Mik0DCI GET, 5 Lutego 2017 Po dłuższej rozmowie zdecydowałem się dać szansę. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
Anx1ty Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Jestem graczem: dziennym/nocnymNick jakiego używasz: KeK^;^NzRWiek: 15 (Skończone)Staż gry na serwerze: 7 miesięcyCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: We wrześniu na 7 dni za podanie adresu TS3 na chat ,oraz za akcję z ekipą THE-DAYZ w listopadzie..Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Były skrypter THE-DAYZ oraz adminstrator własnych serwerów.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Nie jestem człowiekiem idelanym i mam tego świadomość. Wiele można mi zarzucić na temat mojego zachowania z przeszłości jednak staram się ciągle nad sobą pracować. Jestem człowiekiem odpowiedzialnym i konsekwentnym oraz lojalnym dla osób lojalnych wobec mnie samego. Przyjmuję krytykę o ile jest ona udowodniona dowodami w innym wypadku zaczynam się bronić w sposób zaciekły. Z łatwością współpracuję z ludźmi o ile nikt nie utrudnia mi tego zadania. Przekładam potrzeby innych nad własne. Sadzę iż powinienem zostać moderatorem dlatego że chciałbym coś zmienić ,stworzyć atmosferę przyjaźniejszą dla graczy co ułatwia mi moja wysoka aktywność. Nie cierpię kłamstw ,jeżeli ktoś mnie okłamie na długi czas tracę zaufanie do tej osoby. Jako iż posiadałem własne serwery bez problemu i szybko posługuję się domyślnym panelem admina zarazem niektórymi komendami w grze występującymi. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Jutro (6.02.2017r.) od godziny 11.00. Aktualnie posiadam czas wolny więc mogę odbyć rozmowę w każdym możliwym terminie. GET, 5 Lutego 2017 Przyjęty. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 2
Dorixson Opublikowano 7 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym / dzienny Nick jakiego używasz: Dorixson Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: 16 Staż gry na serwerze: 1rok Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ Our-Game RPG Moderator, Play Your Stories RPG RCon, Polski Serwer Wojskowy od 1-3 seri Właściciel, Vulgar-DayZ Właściciel, FearZ-DayZ Właściciel, PA-DayZ Właściciel, Straight Game RPG Admin, Polski Serwer Zabaw RCon, Scatta-DayZ Admin, Vegas RPG Admin ] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: 1. Miły. 2. Uczynny 3. Pomocny 4. Szybko się uczę. 5. Znajomośc MTA na wylot od strony In-Game 6. Znajomość się na serwerach DayZ. 7. Duży staż na MTA ponad 4 lata jak się nie myle. 8. Kiedyś już pomagałęm w testach limitów baz. 9. Umiejętnośc współpracy 10. Duży staż w Administracjach różnorakich serwerach. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Jestem w stanie cały tydzień GET, 13 Lutego 2017 Odrzucam, ponieważ co chwile chodzisz Kaczorkiem po różnych serwerach. A my oczekujemy takich ludzi, którzy się zaangażują. 2
Kaczorek2306 Opublikowano 7 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym / dzienny Nick jakiego używasz: Kaczorek2306 Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: 17 Staż gry na serwerze: 1rok Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Niestety TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [Play Your Stories RPG RCon, Polski Serwer Wojskowy od 2-3 seri Właściciel, Vulgar-DayZ Właściciel, FearZ-DayZ Właściciel, PA-DayZ Właściciel, Straight Game RPG Admin, Polski Serwer Zabaw RCon, Scatta-DayZ Admin, Vegas RPG Admin ] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: - Łatwo kontaktuje się z graczami potrzebującymi pomocy. - Znam się na serwerach DayZ bo sam parę posiadałem. - Jestem miłym jak i przyjaznym, pomocnym graczem. - Duży staż na platformie MTA około 2,5 roku - Umiem pracować w grupie, mam na myśli z innymi Administratorami. - Dużo czasu jestem w stanie spędzić na serwerze. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Jestem w stanie cały tydzień GET, 13 Lutego 2017 Tak samo jak wyżej. Utraciłeś również Stałego Bywalca. 2
Nexy Opublikowano 8 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennym lecz aktualnie mam problemy z komputerem i NIE Jestem dostępny w ok 2/3 dni co jest dużym minusem. Czwartek, Piątek i weekend jestem zawsze. Nick jakiego używasz:[MG] Adizzel Wiek: 16 lat Staż gry na serwerze:1,5 roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK mute na kilka minut za głupie teksty. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK posiadałem swój serwer dayz Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Mianowicie uważam że nadaję się na tą posadę gdyż jestem osobą dosyć odpowiedzialną. Mogę również zagwarantować od siebie pełne zaangażowanie w pomoc każdemu z graczy i administracji w każdej sytuacji. Bardzo trudno jest mnie zdenerwować gdyż mam dystans do siebie. Potrafię być samokrytyczny i chętnie przyjmuję uwagi od innych osób aby móc coś poprawić w sobie. Myślę że nie jestem osobą rozpoznawalną na serwerze gdyż powróciłem ok 3 tygodni temu po przerwie. I serwer Mi się bardzo spodobał. Kolejną rzeczą którą możecie odemnie oczekiwać jest to że będę dążyć aby KAŻDY gracz miał we mnie wsparcie w różnorakich problemach. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Piątek godzina od 16 do 2/3 w nocy sobota od 6 do 24 lub godziny w tygodniu do 22. Dziękuję za przeczytanie. I przepraszam za brak przecinków. POZDRAWIAM. GET, 14 Lutego 2017 Twoje podanie zostaje odrzucone - nie pojawiłeś się na rozmowie kwalifikacyjnej.
System Opublikowano 9 Lutego 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 9 Lutego 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym Nick jakiego używasz: System, Sakakibaraka Wiek: 20 Staż gry na serwerze: od sierpnia Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK / Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, Mod Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Ogarniam, nie kłócę się, nie wyzywam, jak trzeba pomagam W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: w prawie kazdym GET, 14 Lutego 2017 W związku z tym, iż jest ostatnie miejsce, proponuję ustalić spotkanie, na którym pojawisz się wspólnie z Becze[R]'em. Skonfrontuje Was obu i tylko jeden z Was dostanie się do ekipy. 1
ZaXi412 Opublikowano 9 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Jestem graczem: Nocnym / Dziennym / Porannym Nick jakiego używasz: Mój obecny nick w grzę to ZaXi. Wiek: Akutalnie przeszło za mną już ponad trzynaście wiosen. Staż gry na serwerze: Na serwerze gram ogólnie z pięć miesięcy z przerwami. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, byłem raz karany - Otrzymałem mute, ponieważ trochę mnie poniosło i napisałem przekleństwo na czacie. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, byłem Administrator'em RCON oraz Mod'em - Szczególnie na serwerach RPG. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Myślę że nadam się na te stanowisko ponieważ,na platformie MTA gram już ponad trzy lub cztery lata. Pełniłem ową funkcje na róznych serwerach - lecz nie na DayZ, potrafię pracować w grupie, znam się bardzo dobrze w tym trybie także będe siał pomoc graczą którzy mają jakiś problem. Chętnie pomagam wszystkim graczą, nowym jak i starszym. Nie akceptuje w ogóle faworyzacji, każdy kto będzie faworyzowany lub będe miał takie podejrzenia to będe kierował do wyższej rangi. Moja ortografia jest na wysokim poziomie także będe godnie prezentował grono Administracji. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: No, jak najszybciej - Najlepiej jutro o godzinie szesnastej lub siedemnastej. GET, 14 Lutego 2017 Podanie zostaje odrzucone. To nie jest jeszcze Twój czas, abyś posiadał funkcję na Fragujemy.com. Spróbuj innym razem.
Rekomendowane odpowiedzi