KRVPSKI Opublikowano 5 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 duużo trochę tych aut..
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 5 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Dropy do 1fps i błędy z pojazdami zostały poprawione, gdyby nadal coś było nie tak to proszę zgłaszać w temacie. 2
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2017 Dziękuję kolejny raz za zgłoszenie błędów. To dzięki Wam serwer funkcjonuje prawidłowo. Crashe zostały przywrócone.
Anx1ty Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Bugi ,błędy oraz moje propozycje poprawy: *Brak dźwięku przeładowania lekkiego karabinu maszynowego "M60". *Helikopter na CrashSite można przestrzelić ,gracz będąc w środku może zostać zabity przez TXT owej maszyny. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Moglibyście jeszcze zmienić dźwięk M60. Brakuje mu takiej jakby mocy.
Lumcia Gumcia Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Moim zdaniem jak jest BETA, to czy ktoś chciałby spróbować dać karabinom mniejszym i większym o wiele większy zasięg? Taki prawie porównywalny do snajperki, trochę mniejszy. Raz grałem na serwerze, gdzie karabiny miały takie zasięgi i grało się na prawdę przyjemnie, chciałbym zobaczyć czy taka rzecz sprawdziłaby się na fragujemy. Druga rzecz, to moim zdaniem dźwięki broni powinny być o wiele głośniejsze i powinno się je słyszeć z większej odległości, bo dzisiaj jak sobie grałem to nie raz tak miałem, że ktoś do mnie strzela, a strzałów nawet nie było słychać. @EDIT Zapomniałem dodać, tylko nie wiem czy jest to zamierzony zabieg czy nie, że crash był przez cały dzień w tym samym miejscu. Edytowane 5 Lutego 2017 przez Lumcia Gumcia 2
lukisso Opublikowano 5 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 To jest dosyć śmieszne shotgun-większy zasięg od pistoletu, mniejszy DMG pistolet- mniejszy zasięg od shotguna, większy DMG Widzicie że macie po 80 ludzi na serwerze! dlaczego nie dacie respa co 1h-1,5h ? to jest bez sensu aby restart byl co 3h -,- BILANS BILANS jeszcze raz BILANS broni! Naprawcie pojazdy tymczasowe. Nie działa ich eq nie można wkładać części.
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2017 Zmiany z dnia 06.02.2017: Dostosowano nieco HUD. Zmieniono dźwięk w M60. Zmniejszono obrażenia Shotgunów. Zwiększono obrażenia pistoletów i nieznacznie pistoletów maszynowych. Zwiększono zasięg karabinów szturmowych i LKMów z 230 do 900 jednostek. Naprawiono błąd związany z respieniem się Crashy w tym samym miejscu. Naprawiono błąd związany z brakiem respawnu niektórych magów w Crashach. Naprawiono błąd związany z brakiem możliwości ekwipowania broni podczas przyklejania się. Naprawiono błąd związany z brakiem zabierania Oleju, gdy poziom jego był niższy niż 25. Dokonaliśmy kilka istotnych zmianek w systemie pojazdów ( stąd kolejny reset ). Pojazdy publiczne zostały wyłączone w celach testowych. W następnych dniach zostaną poprawione: Zdiagnozujemy problem nagłych dropów FPS. Dodamy na górze strony info-text w hud podczas refreshowania itemów. Naprawimy błąd związany z resetowaniem się statystyk ( wiemy gdzie leży problem ). Zablokujemy możliwość zmieniania nazwy gracza podczas mute ( nie da się tak zrobić Wielbond, że teamsay jest dostępny - niestety ). Odświeżymy też panel pod F3 / F4. 1
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 6 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 7 godzin temu, Lumcia Gumcia napisał: Moim zdaniem jak jest BETA, to czy ktoś chciałby spróbować dać karabinom mniejszym i większym o wiele większy zasięg? Taki prawie porównywalny do snajperki, trochę mniejszy. Raz grałem na serwerze, gdzie karabiny miały takie zasięgi i grało się na prawdę przyjemnie, chciałbym zobaczyć czy taka rzecz sprawdziłaby się na fragujemy. Druga rzecz, to moim zdaniem dźwięki broni powinny być o wiele głośniejsze i powinno się je słyszeć z większej odległości, bo dzisiaj jak sobie grałem to nie raz tak miałem, że ktoś do mnie strzela, a strzałów nawet nie było słychać. @EDIT Zapomniałem dodać, tylko nie wiem czy jest to zamierzony zabieg czy nie, że crash był przez cały dzień w tym samym miejscu. Może dlatego, że ktoś do Ciebie strzelał z M4A1 z tłumikiem... Taka jej przewaga że jej nie słychać na większym dystansie, ale za to ma o wiele mniejsze obrażenia od pozostałych karabinów. A jak macie za cicho dźwięki to polecam ustawić ten magiczny suwaczek na 100%. 1
Lumcia Gumcia Opublikowano 6 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) @Heisenberg Ustawiałem dźwięki MTA na 100%, nie mówię, że tych dźwięków w ogóle nie słychać, bardziej miałem na myśli, że kiedyś pamiętam jak były wgrane bardzo wyraźnie słyszalne dźwięki broni, że np. przy zamku w LV można było usłyszeć strzały gdzieś z rejonów lotniska. Pomimo tego, że przy tamtych dźwiękach trudniej ocenić skąd tak na prawdę dochodzą odgłosy broni, to zwracały więcej uwagi i dawały o wiele lepszą informację na temat zagrożenia. Co do "emki" z tłumikiem, to się zgadzam, że jej poziom odgłosu powinien być możliwie jak najniższy. Edytowane 6 Lutego 2017 przez Lumcia Gumcia
lukisso Opublikowano 6 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) 13 godzin temu, Nesty napisał: Zmniejszono obrażenia Shotgunów. Zwiększono obrażenia pistoletów i nieznacznie pistoletów maszynowych. Naprawiono błąd związany z brakiem możliwości ekwipowania broni podczas przyklejania się. Co do zmiany Obrażeń do jasnej ciasnej ludzie jak wy to widzicie ? 1.Od kiedy Pistolet ma mniejszy zasięg od Shotguna i większy DMG ? , wy zamiast to zbilansować to rozwaliliście to jeszcze bardziej, z tokareva 3 strzaly w tułów i typek żyje, a z combat shotguna 7 strzałów typek dalej biegnie. Czy to jest według was normalne ? nie wydaje mi się shotgun ma zasięg jak nie wiem co można z niego celnie trafiać z odległości dajmy na to 100M a z pistoletu pocisk wgl nie dolatuje na odległość 100M OD KIEDY JEST TAK ZE SHOTGUN JEST CELNIEJSZY OD PISTOLETU NA DALSZE ODLEGŁOŚCI ??????? OD KIEDY PISTOLET MA WIĘKSZY DMG OD SHOTGUNA ? 2. Bug ze zmianą broni podczas przyklejenia nie został rozwiązany, jedni mogą zmienić tę broń drudzy nie. Edytowane 6 Lutego 2017 przez lukisso 1
VaDiMx Opublikowano 6 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 Gdy jestem subleaderem to nie moge dodawac ludzi.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 Czasami, podczas logowania dostajemy złamaną kość. Dalej nie da się zmienić broni po przyklejeniu się do pojazdu (głównie aut, nwm jak z dodo). BF Injector ma zbugowaną teksturę. Możemy niemalże przejść przez przód pojazdu jakby nigdy nic, a jesteśmy przy tym prawie nieśmiertelni (poza wybuchem auta lub trafianiem po nogach.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 6 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 2 godziny temu, lukisso napisał: Co do zmiany Obrażeń do jasnej ciasnej ludzie jak wy to widzicie ? 1.Od kiedy Pistolet ma mniejszy zasięg od Shotguna i większy DMG ? , wy zamiast to zbilansować to rozwaliliście to jeszcze bardziej, z tokareva 3 strzaly w tułów i typek żyje, a z combat shotguna 7 strzałów typek dalej biegnie. Czy to jest według was normalne ? nie wydaje mi się shotgun ma zasięg jak nie wiem co można z niego celnie trafiać z odległości dajmy na to 100M a z pistoletu pocisk wgl nie dolatuje na odległość 100M OD KIEDY JEST TAK ZE SHOTGUN JEST CELNIEJSZY OD PISTOLETU NA DALSZE ODLEGŁOŚCI ??????? OD KIEDY PISTOLET MA WIĘKSZY DMG OD SHOTGUNA ? 2. Bug ze zmianą broni podczas przyklejenia nie został rozwiązany, jedni mogą zmienić tę broń drudzy nie. Zasięg dla pistoletów jak i shotgunów został o niewiele zwiększony. Ponadto Beretta ma obrażenia 1800, kiedy shotgun ma 3500-3900, więc to chyba wystarczająca różnica? Aby się przykleić z bronią wystarczy trzymać ją w ręce w momencie przyklejenia się, to chyba nie jest takie trudne? Edit: Aby była możliwość zmiany broni podczas klejenia się, trzeba by było zmienić klawisz odpowiadający za przyklejanie się - wasza decyzja.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Zmieńmy na przycisk M. Nic pod nim nie ma, a na wielu innych serwerach jest właśnie pod nim. Odpowiedź dla Heisenberga: Ja tam trafiam idealnie, ale Z też masuje. Edytowane 6 Lutego 2017 przez Mik0DCI
lukisso Opublikowano 6 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 4 minuty temu, Heisenberg napisał: Zasięg dla pistoletów jak i shotgunów został o niewiele zwiększony. Ponadto Beretta ma obrażenia 1800, kiedy shotgun ma 3500-3900, więc to chyba wystarczająca różnica? Aby się przykleić z bronią wystarczy trzymać ją w ręce w momencie przyklejenia się, to chyba nie jest takie trudne? Edit: Aby była możliwość zmiany broni podczas klejenia się, trzeba by było zmienić klawisz odpowiadający za przyklejanie się - wasza decyzja. Kiedyś była ta zmiana możliwa, wystarczyło wekwipować bron na która chcieliśmy zmienić w eq i pojawiała się w rękach
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 6 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 3 minuty temu, Mik0DCI napisał: Zmieńmy na przycisk M. Nic pod nim nie ma, a na wielu innych serwerach jest właśnie pod nim. Ciężko trafić w M lewą ręką jeśli trzymamy palce na WSADzie, a prawą też tak sobie żeby ją ściągać z myszki żeby kliknąć M. Radiochat został wywalony więc można dać glue na klawiszu "Z"
beczer Opublikowano 6 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 Jeśli ludzie narzekają na to,że nie można zmienić broni to nie widze problemu aby zmienić przycisku przyklejania.Przecież żadnej różnicy nie będzie.
Anx1ty Opublikowano 6 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Bugi ,błędy oraz moje propozycje poprawy: *Bug z ekwipowaniem broni po przyklejeniu się do pojazdu nie został wyeliminowany ,w dalszym ciągu nie jest możliwe jej wyekwipowanie. *Skrypt odpowiadający za nowe bronie buguje się ,teksturę broni widzimy na plecach a gdy weźmiemy ją do rąk mamy wersję domyślną. //EDIT Jestem za zmienieniem przycisku przyklejania się do pojazdów na "M". Edytowane 6 Lutego 2017 przez KeK'u
lukisso Opublikowano 6 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 Jeżeli tak bardzo chcecie zmienić przycisk to najlepiej było by na "Z"
Rekomendowane odpowiedzi