Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 3 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Kolejna garść informacji: 1. M60 i LSAT mają 30 pocisków w jednym magazynku (zamiast 100 jak wcześniej, teraz jest 30+70) 2. Resp engine oil'a nadal jest strasznie mały (dziś z ekipą oblootowaliśmy oba ukryte statki i zero oleju), dlatego też większość graczy optuje za dodaniem uzupełniania oleju, tak jak z kanistrami. Wg. mnie nowa nauka SF jest ładna, natomiast do militarki LV jestem średnio nastawiony (jest znośna, przynajmniej jest dużo lootu) Edit: A no bym zapomniał: 3. Jak ktoś ma muta to nie może pisać na team say'u (Mute według mnie powinien blokować tylko lokalny czat i oczywiście globalny) Edytowane 3 Lutego 2017 przez WielBond Dodanie pkt. 3
Właściciel GET Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 3 Lutego 2017 Olej respi się tylko w przemysłowych lootach. A co do mute, zgoda. Poprawimy to.
NeJtanoFeJkano Opublikowano 3 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 Nie mogę otworzyć bazy
Krystek Opublikowano 3 Lutego 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 3 Lutego 2017 Złe bindy, ale nie jesteś w grupie
NeJtanoFeJkano Opublikowano 3 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 Stosuje się do wszystkich bindów Dobrze, a nadal się nie chce otworzyć
mkkkk Opublikowano 3 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) 4 godziny temu, VetraX napisał: 2. Na NIE, pomysł z ruskiego Hard-D 3. Niepotrzebne AD 2. Jakiego ruskiego Hard-D? Nie grałem na niczym takim, ani o nim nie słyszałem. Przyciemnienie ekranu, dałoby nam do znajomości, że posiadamy "BARDZO" mało krwi. Idąc takim tokiem myślenia, to według tego (dla przykładu) powinien stać jeden serwer DayZ, a cała reszta powinna być pozamykana AD 3. Dlaczego nie potrzebne? Niepełne magazynki zajmują sloty w plecaku, a to ma znaczenie gdy ktoś nie posiada plecaka (ew. ma mały plecak) i chce podnieść jakiś przedmiot. Edytowane 3 Lutego 2017 przez majx
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 3 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 Powiem szczerze, że to że trzeba dodatkowo uzupełniać olej to utrudnienie i do tego jest go tak mało może dało by rade respic więcej tego oleju naprawdę bo jest zbyt ciężko.
Właściciel GET Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 3 Lutego 2017 Nie ma dostosowanego zużycia jeszcze...
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 3 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 Dziś latałem maverickiem przez około 30 minut i miałem ciągle 7 oleju, HP schodziło, ale olej już nie.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 4 Lutego 2017 Zmiany z dnia 04.02.2017: Poprawiono literówki w Crash'ach. Poprawiono HUD dla wszystkich rozdziałek. Zmieniono losowość Oleju w pojazdach. Zmniejszono ilość itemów występujących w Crash'ach. Zmniejszono poziom Oleju potrzebnego do uszkadzania pojazdu z 25 do 15. Naprawiono wszelkie błędy w Pojazdach Publicznych. Naprawiono błąd związany z brakiem zabijania z broni AWP. Naprawiono błąd związany z nieprawidłowym dostosowaniem ammo w LKM. Naprawiono błąd z respem Crasha na BlueBerry. Naprawiono błąd z błędnym respem Dodo w SF na lotnisku. Kilka mniejszych poprawek. [ UWAGA! ] Wszystkie usługi, których ważność kończyła się minimalnie 4 lutego 2017 roku, zostały przedłużone o 10 dni. Wszystkie wcześniejsze usługi zostały usunięte i uporządkowane. Ostatnia rzecz. Rozszerzamy AntiCheata i będziemy obserwować, kto korzysta z takich rzeczy. Jak będzie trzeba, to i zbanuję 20 osób. 5
ChriseekPompa Opublikowano 4 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Wszystko super fajnie jednak irytuje mnie jedna rzecz a mianowicie Loot jest fajny tylko i wyłącznie na militarkach chodząc po mieście ciężko jest nawet znalezć plecak albo jakis gas canister kiedyś gdy loot był spoko grało się o niebo lepiej przecież nie mając plecaka nic nie zrobimy w tym modzie brakuje mi tego, wszystko to zaczyna się robić nudne bo wtedy nawet w mieście można było spoko się uzbroić a teraz to nawet soda bottle ciężko znalezć serwer mi podchodzi bardziej pod The-D****. Bugów może nie ma ale zaczyna się robić nudno gdy na serwerze można dobrze się uzbroić jedynie w miejscach i to nie zawsze plecaków to w ogóle nie ma. @EDIT Dobra nic nie mówiłem to co zobaczyłem na plane to jest masakra ale loot w miastach mógłby być lepszy Edytowane 4 Lutego 2017 przez ChriseekPompa 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 4 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 Jak ktoś siedzi na G (pasażer) to mimo braku kierowcy stan oleju spada (z paliwem chyba jest tak samo). I nie wiem czy zamierzane, ale crash nie respi się.
Anx1ty Opublikowano 4 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 5 minutes ago, WielBond said: Jak ktoś siedzi na G (pasażer) to mimo braku kierowcy stan oleju spada (z paliwem chyba jest tak samo). I nie wiem czy zamierzane, ale crash nie respi się. Crash ma zostać włączony wieczorem ,został wyłączony z rzekomego zgłoszenia spadków FPS.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 4 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Dziś latając dodo rozbiłem się i podczas wybuchu zrobiłem reconnecta (będąc ciągle jako kierowca), jak wróciłem po chwili na serwer i padłem to całkowicie zresetowało mi statystyki. EDIT: Wbiłem teraz na serwer i K.D Ratio oraz wszystko oprócz TOT wróciło mi. Edytowane 4 Lutego 2017 przez WielBond
Anx1ty Opublikowano 4 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 Bugi ,błędy oraz moje propozycje poprawy: *Pociski do lekkiego karabinu maszynowego "LSAT" nie respią się w skrzyniach z amunicją w "Crash site". *Według mojej opinii dźwięk do lekkiego karabinu maszynowego "M60" jest za cichy i ustępuje dźwiękowi AK-47. Sądze iż powinnien zostać podniesiony stopień decybeli owego LKM. *Po przyklejeniu się na auto "E" nie można wyekwipować broni. Jest to uciążliwe podczas lotu Dodo gdy nie jest możliwe odklejenie się od pojazdu. To tyle z mojej strony ,gdy ujrze ich więcej to zgłoszę się tutaj ponownie. Pozdrawiam
KRVPSKI Opublikowano 4 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 Bugi z autami powróciły.. jak na starej wersji problem miały niektóre gangi, tak teraz my. Nie wiemy dlaczego tak jest. FPS'y w bazie spadają do 1, lecz z moim komputerem było możliwe wejście i odbugowanie tego..
<*Skipper*> Opublikowano 5 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 W Blueberry fps nieraz od tak spadaja do 1...raz jest normalnie a raz po prostu masakra jakaś. Kompa mam dobrego wiec to nie jego wina. Zresztą u kolegów jest to samo
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 5 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 8 godzin temu, WielBond napisał: Jak ktoś siedzi na G (pasażer) to mimo braku kierowcy stan oleju spada (z paliwem chyba jest tak samo). I nie wiem czy zamierzane, ale crash nie respi się. Poziom oleju i paliwa spada jeśli jest włączony silnik, niezależnie od tego czy i kto jest w środku
Anx1ty Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 13 minutes ago, Heisenberg said: Poziom oleju i paliwa spada jeśli jest włączony silnik, niezależnie od tego czy i kto jest w środku True ,sprawdzone.
Krystek Opublikowano 5 Lutego 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 5 Lutego 2017 Jest szansa na wprowadzenie czegoś takiego jak było wcześniej, mianowicie jak gracz X dostanie mute, to aby nie mógł nicku zmieniać? Bo jakiś ancymon dostanie teraz mute, a potem zmienia nicki na "OdmutujMnieNaChwile" itp.
Rekomendowane odpowiedzi