.:GUCIO:. Opublikowano 20 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Kilka razy lvl mi sie zresetowal ale to jest wersja beta i myślę że po tym pierwszym miesiącu nastąpi reset ranku i lvl . I mam pytanie osoby które kupiły vipa z premium lub premium bedzie rekompensata? Chodzi mi głównie o to ze jest wersja beta i pełno błędów sie pojawia. Nikt o tym nie wspomniał (chyba).
Niesamowity Opublikowano 20 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Werisa Beta czyli wersia testowa.. chciałeś kupić premkę i grac nią do testów .. to teraz nie marudź.. mogłeś poczekać aż serwer już bd gotowy i dopiero zrobić zakup... Co do 1 twojego akapitu.. Widać ze nadal 0 ogarnięcia .... Zacznij czytać forum w końcu bo to robi się meczące.. + chyba logiczne ze jak ruszy już Cod po testach to bd reset leveli i bd wszystko git.. czy myślisz ze CI dodadzą z 200 leveli jako rekompensata.. Masakra...
Adek Opublikowano 20 Grudnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Nie dostajemy pełnego magazynku po każdej rundzie. Gdy nam się amunicja skończy, musimy zmienić klasę na inną.
Właściciel GET Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 7 Stycznia 2017 CO ZOSTAŁO ZROBIONE: Dodano darmowy system rejestracji kont. Przebudowany został system EXP'a: -> wymagania dot. EXP'a na dany poziom zostały zwiększone; -> przebudowano dodatkowy EXP za zadawane obrażenia tak, aby zwiększyć szansę na uzyskanie poziomu przez gracza z niskim poziomem; -> naprawiono błąd, kiedy to dodatkowy EXP dla zwykłych graczy był nieprawidłowo naliczany; -> naprawiono błąd, kiedy to mnożnik dodatkowego EXP'a dla V.I.P był nieprawidłowo naliczany; Przebudowany został system wytrzymałości klasy: -> system będzie prawidłowo zmniejszał otrzymywane obrażenia; -> naprawiono błąd, kiedy to strzelając do kogoś, kto posiadał znaczną ilość wytrzymałości, dodawało mu HP; Przebudowany został system podnoszenia broni: -> ograniczono wywoływanie się funkcji; -> od teraz będzie można podnosić bronie tylko takie, jakie gracz miał w EQ, o ile te są przypisane do posiadanej klasy lub perka gracza; -> naprawiono błąd, kiedy to można było podnosić broń z perka, którego wyrzuciliśmy; Poprawiony został system dodawania i zabierania broni: -> naprawiono błąd, kiedy to granaty dla V.I.P były dodawane nieprawidłowo; -> naprawiono błąd, kiedy to posiadając klasę, np. z AK47 i mając perk AK47 Osamy, po wyrzuceniu go odbierało tę broń; -> naprawiono błąd, kiedy to posiadając klasę, np. z AK47, mogliśmy dostać darmowe ammo po uzyskaniu perka z bronią identyczną, jak broń klasy; Naprawiono błąd, kiedy to od sklepu powstawały błędy dotyczące kupowania itemów przez nieistniejących graczy. Naprawiono błąd, kiedy to grając klasą Elektron nieprawidłowo pobierało obrażenia pioruna, co mogło skutkować natychmiastowym zabiciem wroga. Naprawiono błąd, kiedy to grając klasą Konspirant nieprawidłowo losowało moc natychmiastowego zabicia przeciwnika. -> zwiększono również szansę z 1/2 do 1/3 na natychmiastowe zabicie ze Scouta; Naprawiono błąd, kiedy to posiadając perk Czarna Śmierć nieprawidłowo losowało moc natychmiastowego zabicia przeciwnika. KWESTIA WYTRZYMAŁOŚCI... Od teraz system wytrzymałości nie tylko będzie prawidłowo zmniejszał otrzymywane obrażenia proporcjonalnie, ale także brał pod uwagę ilość posiadanej wytrzymałości. Dla porównania... 1) STARY COD MOD 201 LVL ( od początku istnienia serwera do zmian w grudniu 2016 roku ): a) Jeśli ofiara posiadała 50 wytrzymałości, to zadając jej 20 obrażeń, otrzymywała 14. b) Jeśli ofiara posiadała 100 wytrzymałości, to zadając jej 20 obrażeń, otrzymywała 10. c) Jeśli ofiara posiadała 200 wytrzymałości, to zadając jej 20 obrażeń, otrzymywała 6.5. 2) FG COD MOD 401 LVL ( tylko z najbliższą aktualizacją w 2017 roku ): a) Jeśli ofiara będzie posiadać 50 wytrzymałości, to zadając jej 20 obrażeń, będzie otrzymywała 17. b) Jeśli ofiara będzie posiadać 100 wytrzymałości, to zadając jej 20 obrażeń, będzie otrzymywała 13.5. c) Jeśli ofiara będzie posiadać 200 wytrzymałości, to zadając jej 20 obrażeń, będzie otrzymywała 7.5. Jak widać, system ten będzie sprawiedliwszy niż dotychczas i bez żadnych błędów. POZOSTAŁO DO ZROBIENIA: Perk Szybkie Ręce. System blokowania perków z poziomu serwera ( dowolna konfiguracja przez Opiekuna ). Blokada kilku dodatków, np. RoundSound podczas używania NUKE w KS. Blokada SentryGun'a na mniejszych mapach. Drobne poprawki, jeśli takowe będą potrzebne... Najwięcej pochłonie system blokowania perków. Prawdopodobnie zostanie to wdrożone w kolejnej aktualizacji, pozostałe rzeczy do zrobienia zostaną wykonane rano. Dlatego wersja oficjalna będzie wdrożona dzisiaj ( 07.01.2017 ) w godzinach popołudniowych.
Właściciel GET Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 7 Stycznia 2017 Oto lista zmian:
Bocik Opublikowano 8 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Hej Znalazłem dziś błąd na serwerze. Mianowicie: grałem klasą Czarnoskóry Wojownik (klasa tylko do TT) z perkiem Sekret szpiega (1/x na odrodzenie się na wrogim respie). Kiedy perk przenosił mnie na resp wroga, nie miałem wybranej klasy. Nie jestem pewien, czy z każdą klasą dla 1 drużyny się tak dzieje. Proszę o zbadanie sprawy, ponieważ to dość denerwujące. Z góry dzięki, pozdrawiam RainbowDash
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ten perk wydaje mi się że powinien być zablokowany dla tej klasy.
Właściciel GET Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie ma jeszcze blokad, więc tak będzie.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zauważyłem że jeśli gracz nie wybierze klasę może podnieść broń jaką chce, i tez zauważyłem że można w Buy kupić bron itp.
Właściciel GET Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kupowanie z tego co wiem jest zablokowane. A nawet jeśli, to po wybraniu klasy i tak te bronie zostaną usunięte. Co więcej nie można wyjść z menu wyboru klasy, jeśli nie ma się klasy żadnej.
Niesamowity Opublikowano 10 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam. uważam ze ks powinien być zwiększony x2 wszystko. bo 20 fragów na Nuke dla 160 lewela to 2 runy. jak mu źle idzie.. Druga sprawa. albo po blokować albo wywalić perki : bezlik, moc komandosa. ak47 +20 (nie pamiętam nazwy) i wiele innych perków ponieważ w rekach wysokiego poziomu robią chaos i miazgę nawet z respa się wyjść nie da już nie powiem o normalnej grze.
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dostałeś lanie i już się skarżysz
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jesteś chyba jedyną osobą, której to przeszkadza.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ciągle ten płacz, nikt tu się nie skarży po za tobą. Fakt faktem trzeba będzie zakazać postawienia SG w strone respa mają problemy z opuszczeniem respa.
bartus Opublikowano 10 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 hehe i już się zaczyna ale to teraz cod 401 więc jak będziesz miał 200lvl to te +20 dmg nie będzie takie straszne co do SG to trzeba dodać do regulaminu jak było wcześniej zakaz stawiania SG na respie i bs oraz zasięgu i problem będzie z głowy tak samo trzeba oznaczyć txt bo np italy 2 dachy wiem że nie wszystkie bo na ten 1 da się wejść bez 2x skok ale da się wejść wszędzie i ten najwyższy to już nad tekstury myślę że trzeba poprawki w regulaminie zrobić bo klasy mają więcej możliwości i można więcej napsocić to samo perk stalker albo robimy że będzie cały czas niewidzialny bez limitu 5 rund i dajemy perk widzący niewidzialnych albo robimy zakaz wymiany tego perku bo dwoje graczy będzie miało ten perk i co 4 runde się będą wymieniać i całą mapę będą niewidoczni więc po co te 5 rund
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jest blokada wymiany, więc o co chodzi?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ostatnio coś nie tak było bo wymienił się ze mną @pavi stalkera i miałem normalnie na 5 użyć.
TaGGeR Opublikowano 14 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2017 Co do Stalkera. Jest blokada wymiany ale Ci "sprytni" mogę robić wymiany przez rynek wystawiając go sobie po 1 fragu i w sumie co 4 rundy mogą się tak zmieniać. Dobrze zauważyli wcześniej, że przydałby się perk do widzenia niewidzialnych jak było na starym Codzie gdy była klasa "Ninja". Co do reszty, też jestem zdania zakazu stawiania sg na respie. Jak były jakieś błędy to akurat wam zgłaszałem w grze, teraz wszystko działa cacy, tyle z mojej strony. Pozdrawiam [TaGGeR]
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dzięki za zgłoszenie poprawimy to.
baksik Opublikowano 14 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2017 Bughttp://www45.zippyshare.com/v/zB3LfJ5L/file.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.