Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

[ UWAGA ! ]

Pre-Moderator nie zwalnia od wypowiadania się na forum.

Zaobserwowałem, że większość kandydatów omija szerokim łukiem najważniejsze działy.

Do 20.12.2016 czekam na poprawę sytuacji, m.in. ForekS'a.

---

Pre-Moderatorów będziemy weryfikować ze wszystkich czynów. 

Awans będzie oznaczał pomyślną weryfikację. Brak - wątpliwości, a zdjęcie rangi - brak pomyślnej weryfikacji.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Jestem graczem: dziennym
Nick jakiego używasz: ^MrDeath
Staż gry na serwerze: około roku
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Na jakimś z większych serwerów to NIE, ale umie posługiwać się panelem, znam komendy itp.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem:

- Chciałbym się sprawdzić w roli pre-moderatora i zacząć "ogarniać" ten "chaos" który panuje na czacie.

- Nie faworyzuję graczy, wszystkich bym traktował równo.

- Nie wdaje się w żadne "gówno burze", staram się nie dawać w jakikolwiek sposób sprowokować.

- Jestem kulturalny, systematyczny i zawsze staram się rozwiązywać problemy graczy.

- Jestem bardzo często dostępny na serwerze, mam poczucie humoru  :D

Wiem że, nie jestem czystym graczem, mam swoje za uszami ale jednak postanowiłem się podjąć roli Pre-Moderatora. Dziękuje za uwagę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem graczem: Dziennym oraz porannym
Nick jakiego używasz: Speede
Staż gry na serwerze: Około rok, obecnie mam przegrane prawie 70 h, ale jak dużo osób wie, czasami były resety tabeli i godziny się resetowały, troszkę szkoda, ponieważ mógłbym  się pochwalić dużym wynikiem.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK : Byłem moderatorem na obecnie drugim serwerze w Polsce o tematyce RPG (Nazwa zaczyna się na 4). Grałem pod innym nickiem, jeżeli będzie to konieczne, mogę podać w celach weryfikacji :) . Byłem również moderatorem na różnych serwerach DayZ, niestety ale w 60% na niewypałach.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Myślę, że mam dużą wiedzę na temat bycia moderatorem. Gram od ponad  3 lat na serwerach DayZ, ale wcześniej głownie grałem na RPG. Po stażu na serwerze myślę, że zdołałbym wyzwaniu bycia moderatorem. Mam tutaj drużynę, bazę i nie mam zamiaru zmieniać serwera. Grając na serwerze przez +/-  rok nie złapałem żadnej kary (MUTE,BAN a nawet kick). Staram się pomagać nowym graczom. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.

Pozdrawiam

Speede 

Opublikowano

Jestem graczem: nocnym i dziennym
Nick jakiego używasz: fake
Staż gry na serwerze: Około 6 miesięcy.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comNIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, Posiadałem swój serwer jak i także byłem na innym DayZ Administratorem. 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem[ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

- Jestem Systematyczny

- Staram się dbać o dobro serwera.

- Mój Staż jest dość długi, nigdy jeszcze nie odmówiłem pomocy dla gracza.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym

Nick jakiego używasz: Hg2"69 / Hg2"M!k0

Staż gry na serwerze: Ponad rok

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: No pewnie że tak.

Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, bylem administratorem oraz moderatorem serwera Play

-Gram głównie w weekendy, a jak juz gram, to dużo

-Znam wszystkich niemalże graczy serwera

-Mialem się opanować, nie klnąć, oraz nie kłócić, zastosowałem się do tego, dzięki czemu jestem jeszcze bardziej lubiany

-Mam świetne poczucie humoru

-Nie unikam odpowiedzialnościz za swoje czyny.

Próbuje jeszcze raz, bo mi tak podpowiadali znajomi.

// Odrzucam z wiadomego powodu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem:  nocnym / dziennym / porannym
Nick jakiego używasz: smoker
Staż gry na serwerze: 2 lata
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:  TAK sprawiałem takie funkcje typu admin i moderator na innych serwerach DayZ.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-ModeratoremGram, długo na serwerze i myśle że mogę podjąć się awansowania jeżeli oczywiście inni z administracji będą chcieć  , zawsze staram się pomagać graczom na serwerze jak tylko potrafię , jestem kulturalny nie mam zamiaru nadużywać tych praw i myślę że zawsze mogę pomóc na serwerze kiedy będzie potrzebna pomoc i ogólnie staram się głosić dobre słowo o serwerze i zapraszać nowych graczy , dziękuje ślicznie z poważaniem smoker :)

Edytowane przez smoki
Opublikowano

Jestem graczem: całodobowym (okres szkolny - po szkole aż do nocy) wolne (całymi dniami) 
Nick jakiego używasz: malyysz
Staż gry na serwerze: Dłuuugo. Rok temu grałem tutaj, potem miałem przerwę 2 miesiące i gram aż do dziś. Licząc godziny spędzone na serwerze to z pół tysiąca.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK (ban 2h niewyjaśniony)
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?NIE, lecz tak jak pisałem w poprzednim moim podaniu - szybko się uczę.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

Na serwerze przesiaduje całe dnie i czasami nie ma nikogo kto ogarnąłby dzicz, która dzieje się na czacie.

Poprawiłem swoje zachowanie od ostatniego podania - nie obrażam innych.

Staram się pomóc każdemu kto tej pomocy potrzebuje.

Bardzo dobrze dogaduje się z administracją tego serwera.

Pozdrawiam, malyy.

• Właściciel
Opublikowano

Odniosę się po kolei do każdego:

• MrDeath i Smoki - jesteście z HG2 i nie mogę utworzyć monopolu na tę grupę. Dlatego zdecydowałem, że przyjmę Smokiego na te stanowisko
  • Speede - z logów nie wynika nic, abyś działał na szkodę serwera lub odnosił się w niewłaściwy sposób, aczkolwiek Twój styl pisma jest nieco dziecinny.
    Nie zabraniam nikomu śmiszkować, bo to też mi się zdarza ostatnimi czasy, niemniej jednak jako Pre-Moderator pewien określony poziom powinien być zachowany.  
    Twoja aktywność na forum również pozostawia wiele do życzenia. Jeśli przekonasz mnie do siebie na PW, będę skłonny dać Ci tę szansę.
  • Fake - do czasu wyjaśnienia sprawy na TS3, zawieszam Twoje podanie.
  • malyy - zbyt często spamujesz jednak o tego Pre-Moderatora. Do tego również masz bardzo dziecinne zachowanie. Co więcej, nie znasz dokładnie regulaminu serwera i obawiam się, że mógłbyś być stronniczy ( sprawa z ZU ). Potępiamy oczywiście wszelkie kradzieże z baz, niemniej jednak to Właściciel Grupy odpowiada za pewne zachowania w niej. 

W związku z powyższym, na ten moment Smoki zostaje przyjęty. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-członka-zespołu-w-sieć-fragujemycom/

Jednocześnie awans z Pre-Moderatorów do Moderatorów otrzymuje Shizov oraz Zielony

Nie mam wątpliwości co do podejmowanych decyzji z racji tego, iż oby dwoje zachowują się rzetelnie. Co więcej, Zielony był już Moderatorem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: dziennym
Nick jakiego używasz:Gangsta
Staż gry na serwerze: Rok z miesięcznymi przerwami co 2,5 miesiąca
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, raz mutem
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, byłem kiedys helperem na PYLife
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

- Nie toleruje faworyzacji graczy

- Jestem spokojny, nie kłóce się z innymi i nie wyzywam bez powodu

- Mam poczucie humoru

- Lubię pomagać innym gdy maja jakiś problem

- Mam dosyć długi staż na serwerze i dogaduje się z niektórymi graczami

- Nie jestem problematyczny

Dzisiaj wracam na serwer ponieważ naszła mnie ochota na ponowne granie na waszym serwerze ponieważ, jest ogarnięty i ogólnie fajnie się grało.

Mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

Pozdrawiam.

Proszę odrzucić podanie

Edytowane przez Gangster
Opublikowano

Jestem graczem: Gram w różnych godzinach, często w nocnych.
Nick jakiego używasz: Zireseth
Staż gry na serwerze: Od Lutego 2016
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie przypominam sobie.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, byłem właścicielem pewnej edycji serwera DayZ ( nazwę ewentualnie podam jak potrzeba ). Zdażyło się także być adminem lub modem na sporej liczbie serwerów w tym jednym z członków administracji FFS. A poza MTA także na Sampie ale to inna sprawa.

1. Myślę, że jestem dość dojrzały, nie postępuje pochopnie.

2. Raczej nikt nie ma o mnie złej opinii na serwerze.

3. Mam czas który poświęcam na grę na serwerze więc czemu by i nie zrobić czegoś jeszcze ?

4. Staram się pomagać o ile to możliwe.

4a. Swego czasu pisałem skrypty w lua, mam kilka wstawek z MTA na MPC, niejedna osoba z tego korzystała oraz niejednej osobie która się do mnie zwróciła na tamtym forum pomagałem z problemami na ich serwerach.

PS. Kiedyś złożyłem podanie na moderatora i trochę czasu od tego minęło ;)

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym
Nick jakiego używasz: N1^Z!r0
Staż gry na serwerze: 2 lat z przerwami
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:  TAK

- Chcę likwidować gówno burze które mają miejsce na serwerowym Global Chacie.

- Lubię pomagać nowym graczą tak zwanym "Bambikom"

- Chciałbym tego Pre-Moderatora ponieważ jest to fajny serwer, którego mi szkoda, ponieważ gracze stali na serwerze zniechęcają ludzi którzy dopiero na niego przychodzą, wchodzą pierwszy raz, widzą wyzywanie na czacie i ignorują serwer. Chciałbym to zmienić. Jest dużo graczy którzy się spinają, wyzywają itd. Wiem, że jest dużo graczy już w administracji, lecz to zbyt mało, ponieważ gdy nie ma żadnego pre-moderatora, Moderatora, Super Moderatora bądź Admina na serwerze, robi się zbyt duży chaos... 

Pozdrawiam oraz życzę każdemu sukcesów! :D:) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym
Nick jakiego używasz: BidWild
Staż gry na serwerze: około 6 miesięcy z przerwą
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ Admin i moderator na serwerze]

- chcę zajmować się tym czatem gdy inne grupy zaczynają wbijać i prowokować inne grupy.

- jestem ogarnięty i miły, pomocny, aktywny

- zawsze staram się pomagać graczom na serwerze jak tylko potrafię , jestem kulturalny nie mam zamiaru nadużywać tych praw i myślę że zawsze mogę pomóc na serwerze kiedy będzie potrzebna pomoc i ogólnie staram się.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: nocnym / dziennym
Nick jakiego używasz: Kaczorek2306
Staż gry na serwerze: Ooo 1-2 lat z przerwami ale nie wiem czy dokładnie pamiętam szkoda że nie można sprawdzić dokładnego stażu
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE  ale nie mam pewności
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:  TAK, Administrator serwera Scatta-DayZ, Administrator serwera RPG Straight-Game, Administrator serwera PSW ( Polski Serwer Wojskowy ), RCON serwera RPG Play Your Stories, RCON Vulgar-DayZ.

- Dlatego iż mam duży staż na serwerach MTA, SAMP. 

- Również jestem weteranem DayZ, półzycia spędziłem na serwerach DayZ.

- Na tym serwerze już kiedyś pomagałem tobie Nesty, w testach z pojazdami w bazie.

- Umiem dostosować się do poleceń wyższych rang.

- Umiem pracować w gronie jak i pomagać innym graczą.

I ZDAJE MI SIE ZE TO WSZYSTKO Z MOJEJ STRONY...

Miałem się poprawić i napisać za jakiś czas to zdaje mi się ze poprawiłem swoje zachowanie.

Przez ten czas doszła mi kolejna sprawowana funkcja na serwerach MTA

Edytowane przez Kaczorek2306
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym/dziennym/porannym.
Nick jakiego używasz: |SM|Becze[R]
Staż gry na serwerze:Ponad rok.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK dostałem muta.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE 

-Chętnie pomagam graczom na serwerze.

-Jestem miłym i pomocnym chłopakiem z dużym humorkiem.

-Wydaje mi się,że od Września tamtego roku(w którym pisałem podanie na moderatora)poprawiłem swoje zachowanie.

-Nie wdaję się w kłótnie itp.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak można mieć po kilka postów na forum i od razu pchać się na tak odpowiedzialne stanowisko porażka. Zastanówcie się sami czy naprawdę się nadajecie.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Rekrutacja zostaje zamknięta do czasu wypuszczenia nowej wersji. Po aktualizacji serwera, zostanie utworzony nowy temat.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności