IGonnaKillU Opublikowano 20 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam, mam na imię Natalia. Większość mnie na pewno kojarzy z serwera AWP, jako tamtejszego admina. Chcę zacząć od nowa grać. :) Jak wcześniej mówiłam uwielbiam grać w gry (Strzelanki, strategie etc.), poza grami komputerowymi, moją pasją jest siatkówka. :) Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem. :D
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 20 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Cześć. Edytowane 20 Listopada 2016 przez Nesty
PANORAMIXX Opublikowano 20 Listopada 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2016 Siatkówka, mianowicie? Granie, czy oglądanie? A jeśli granie, to jaka pozycja? :D Witam ponownie.
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 20 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2016 <siema>
Szyderca Opublikowano 20 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2016 Dział jest dla nowych użytkowników i graczy naszej sieci. Nie witaj się, jeżeli konto na forum masz założone od ponad 3 miesięcy i aktywnie działasz na forum. Nie witaj się w przypadku, gdy już wcześniej to robiłeś, a wróciłeś.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 20 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi