Skocz do zawartości

[KOSZ] Szukam 5-ciu graczy do Turnieju.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Znowu ponawiam temat turnieju, kiedyś go już ruszałem, lecz nie udało się i ponawiam jeszcze raz z tym konkursem. Link do Wcześniejszego Tematu: http://fragujemy.com/topic/41659-ciekawa-propozycja/

Teraz przejdźmy do osob, które chciałem zapytać, czy były by zainteresowane tym oto turniejem. Są to osoby:

-Psiaq
-Matrix
-Katmandoo
-Iku
-Tal
-Virus
-Kondzio
-GiboN

-Tical

-DyMeK

-Lajt.

-Afgan

-Malak

-Sandra

-SLF

-Nuno

Każda osoba, która była by zainteresowana, proszona jest, aby pod postem napisała czy się zgadza. Pierwszym ciekawszym turniejem, był by ten oto turniej: http://celakarna.pl/topic/14186-zg%C5%82oszenia-dru%C5%BCyn-i-admin%C3%B3w-do-pucharu-celikarnej/

Prosił bym o zapoznanie się z zasadami i szybką odpowiedzią, kto był by zainteresowany :)

Oczywiście nie muszą być TYLKO osoby które wymieniłem, ale chciał bym stworzyć "mocny team" :)

Ciąg dalszy nastąpi...

Pozdrawiam i Liczę na SZYBKIE odpowiedzi.

Edytowane przez `FeNoMeN ! ~
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Też ostatnio własnie myślałem o takim czymś lub 2vs2  ;)

ja jestem jak najbardziej na tak

Edytowane przez `Mlodyy
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Chętnie dołączę do grona. 

Mam nadzieję, że zrobimy jakichś trening przed turniejem ;)

Norma, lecz narazie myślmy o zebraniu ekipy remontowej. :D

Opublikowano

Ja odpadam, mam taką pracę i studia, że nie moge sobie czegoś zaplanować do przodu.

Opublikowano (edytowane)

Chętnie dołącze ale muszę wiedzieć na przód ze względu na prace. Ranne godziny odpadają bo pracuję na noc.

Ps. Dodaj mnie do znajomych bo widze ze mnie usuneles. :P

Edytowane przez Sandra
Opublikowano

SANDRA przeciez ty strzelac nie potrafisz :p hihihi

Opublikowano

SANDRA przeciez ty strzelac nie potrafisz :P hihihi

Jeszcze o Tobie zapomniałem :) Ciebie też prosił bym o odpowiedź ws. dołączenia :)

Opublikowano

Oj ja odpadam. Zrobiłem sobie 2 miesięczną przerwe od csika . Bawcie się :)

Opublikowano

To jeszcze zależy kiedy. Aktualnie mam dużo pracy + szkola w weekendy. Może być ciężko ;/

Opublikowano (edytowane)

Jak na razie jest 6 osób, lecz licze na odpowiedź osób, które zaznaczyłem w temacie. Osoby które napisały że zgadzają sie na ten oto turniej proszone są, aby zaprosiły mnie na steam( STEAM_0:1:400407 ) ponieważ NAWET dzisiaj wieczorem mogli byśmy " poćwiczyć" z kolegami z GreenHaze. Dodam jeszcze że mikrofon jest obowiązkowy. Jeżeli nie mix dzisiaj to przynajmniej mogli byśmy porozmawiać co i jak. Wiem że pewnie każdy kto napisał nie zobaczy tego posta, więc proszę o edycje postów wcześniejszych i napisanie kiedy by wam pasowało wejść i porozmawiać na TS' ie. Przypominam że do 20 jest zgłoszenie drużyn, więc prosił bym aby się pospieszyć z odpowiedzią i kto będzie pewny że gra. // Oczywiście nie będziemy mogli grać pod banderą "fragujemy" lecz chciał bym osoby z tej o to serwerowni. Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja to odpadam, dużo pracy mam, a wieczorami jak jestem to niezbyt długo :)

Szukaj dalej, powodzenia ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja odpadam bo wieczorami mnie nie ma. Pracuje. Ciężko będzie żeby się zgrać. Tymbardziej, że u mnie jest różnica czasowa :P Godzina bo godzina ale robi różnice jak się w dzień śpi :P

Edytowane przez Sandra
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja póki co też odpadam niby w dzień jestem dostępny lecz nie zawsze , a od 22 nie ma mnie w domu do 6 najprędzej będę mógł pograć od następnego tygodnia gdy zmieni mi się zmiana. Myślę że znajdziesz jeszcze kogoś do gry tylko daj więcej czasu.  ;)  

Opublikowano

Szkoda, że nie mam mnie częściej na forum XD Ohh jestem na liście wymienionych a również i chętny :D Do dziś zapisy pewnie nie zdążymy xD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czas minął. Zamykam.

• 5 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności