Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie Moi Mili :)

Dziś chciałem złożyć wam propozycje.

Pisałem ze znajomym i dowiedziałem się, że grają oni mixy między serwerowe- Czyli wybierają sobie 5 najlepszych osób "reprezentujących" swoją serwerownie i grają z pięcioma najlepszymi osobami np. z Naszego serwera. Powiem że jest to bardzo fajne i ciekawe, fajne grać mixa z samymi dobrymi graczami(dużo inaczej niż na zwyklym serwerze)

Zaraz wymienie ~8 najlepszych osób z 4FuNa i zwracam się z prośbą oraz pytaniem, czy byli byście czymś takim zainteresowani?

8 Najlepszych osób z 4FuN'a Dla mnie to:

-Psiaq

-Matrix

-Katmandoo

-Core

-Tal

-Virus

-Kondzio

-GiboN

(Jeżeli kogoś DOBREGO pominąłem, który był by chętny- zapraszam do pisania pod tematem,)

Napisałem Więcej osób, bo pewnie kilka nie będzie chętnych.

Z wymienionych osób potrzeba conajmniej 4 (ja będę tą piąta osobą)

Czy ktoś z osób które wymieniłem był by zainteresowany właśnie Takimi mixami?

Prosił bym o komentarze z odpowiedzią tak czy nie.

Pozdrawiam.

Edytowane przez `FeNoMeN ! ~
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nie grałem już jakiś dłuższy czas żadnego mixa więc jestem jak najbardziej zainteresowany takim czymś  ;)

Poczekajmy na wypowiedzi pozostałych graczy co myślą na ten temat  :)

Opublikowano

noo jak dla mnie ciekawa propozycja :)

Opublikowano

Ja, malak, lajt, no może Dario :P

Nie podałeś żadnych konkretnych informacji o mixach, zasadach, konfiguracji serwerów -  więc na co się mamy zgadzać hmmm ?

To ma być czysto 4fun tj: gracze only steam ale z odpalonym amx na serwie, widocznymi obrazeniami,  alltalkiem 1, mozliwoscia ogladania kazdego. Dalej u kogo, 5vs5 a może i więcej ?

P.s.

Oficjalne mixy miedzy sieciami serwerów odpadają ponieważ nie posiadamy takowej reprezentacji. Więc jakikllwiek mecz pod banderą fragujemy.com nie wchodzi w grę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Ja, malak, lajt, no może Dario :P

Nie podałeś żadnych konkretnych informacji o mixach, zasadach, konfiguracji serwerów -  więc na co się mamy zgadzać hmmm ?

To ma być czysto 4fun tj: gracze only steam ale z odpalonym amx na serwie, widocznymi obrazeniami,  alltalkiem 1, mozliwoscia ogladania kazdego. Dalej u kogo, 5vs5 a może i więcej ?

P.s.

Oficjalne mixy miedzy sieciami serwerów odpadają ponieważ nie posiadamy takowej reprezentacji. Więc jakikllwiek mecz pod banderą fragujemy.com nie wchodzi w grę.

Hmm.. A Jakim sensem jest podawanie zasad, jeżeli nawet nie wiem czy będę mieć taką ekipę?  Będzie ekipa- podam zasady.  Jeżeli chodzi o tą "reprezentację fragujemy" to nie musimy się nazywać ekipą z fragujemy, chciał bym własnie tylko graczy z tej serwerowni.  Nie, nie ma to być Czysty 4fun. Zasady takie jak na profesjonalnych mixach, czyli Brak możliwości oglądania przeciwnika, nie słyszysz przeciwnika, wyłączone spadochrony, brak widocznych obrażeń, jakichkolwiek  komend itp. Wydaję mi się, że mix to 5v5 (Innych nie grałem, chyba że mieszańce z NS'ami) 1mix odbywał by się na serwerze mixowym Sieci serwerów Greenhaze, resztę zobaczymy. Pozdrawiam.

Edytowane przez `FeNoMeN ! ~
Opublikowano

Do rzeczy, ile mogę na tym zarobic.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem na tak. Tylko z tego co pamiętam z poprzedniej serwerowni, to że ciężko ogarnąć wszystkich graczy. Zazwyczaj każdemu nie odpowiadał podany termin rozgrywki. Przez to większość meczy była wygrana walkowerem. Co do nagród może uda się namówić właściciela na jakieś darmowe Vipy. 

Pozdrawiam 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pisałem z Virusem na steam i jak dobrze pamiętam też był chętny, więc mamy już tę piątkę, lecz oczywiście przydali by nam się gracze, ktorych wymieniłem. Jeżeli jest ktoś chetny, zapraszam do pisania pod postem.

Gracze, którym to w tej chwili odpowiada, to :

^Core.

M@Tr!X

3Pe | GiboN

`FeNoMeNN ! ~

Virus (jeszcze nie wiadomo)

Z niecierpliwością czekam na kolejnych chętnych graczy :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Obstawiam, że z każdym pisałeś na steam. Czekam też na tą "rozmowę" ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Generalnie to czemu nie. Jesli bedzie ekipa to chetnie dolacze

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 9 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności