J U P I T E R Opublikowano 14 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Chcę otrzymać slota na serwerze: Zombie ModTwój nick podczas gry: JUPITERKonto steam / steam:id: STEAM:0:0:145070263 Staż gry na serwerze: Dobre 1,5/2 lata z przerwami :) Ile przeznaczasz czas na grę na serwerze: Zależy od dnia(praca), ale myślę, że spokojnie 3-6 godzin dziennie. Rangę Stały Bywalec posiadam od 1 września tego roku więc myślę, że o ten jeden dzień nie będzie zbytnio większego problemu z rozpatrzeniem mojej prośby. Pozdrawiam :) Edytowane 14 Września 2016 przez J U P I T E R 1
Szyderca Opublikowano 15 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Września 2016 Twój wniosek o darmowego slota został przyjęty.Proszę o kontakt na PW w celu ustalenia dalszych szczegółów. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2019 Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi