J U P I T E R Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Imię: DamianWiek: 18, 9 października kończę 19Od kiedy u nas grasz: 1,5 - 2 roku z przerwami :) Gram na serwerze: Zombie ModZa co cenisz naszą sieć: *ogarniętą administrację *miło spędzony czas *sprawiedliwie wymierzone "kary" wobec nieuczciwie/nieczysto grających graczy Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Hmmm... *Zawsze w miarę możliwości staram się każdemu pomóc *Poprawnie posługuję się polszczyzną *Chciałbym jak najwięcej czasu poświęcać serwerowi oraz forum *Być szanowanym/docenianym oraz uważany za osobę ogarniętą wśród innych graczy/administratorów. Inne informacje o sobie: Pochodzę z Murowanej Gośliny, miasteczka niedaleko Poznania(20 km), interesuję się dietetyką, muzyką, piłką nożną oraz zdrowym odżywianiem. Przytłoczę, że kiedyś posiadałem konto na forum pod nickiem "JUPITER" lecz zostało zbanowane z powodów mi niewiadomych. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby! Pozdrawiam, J U P I T E R Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez J U P I T E R
Szyderca Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! 1
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :) 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi