Toksyk Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Chcesz Awatar lub Sygnaturę ? Typ grafiki:Rozmiar: Tematyka: Napis:Kolorystyka: Tło: Inne: Moje prace : Edytowane 1 Września 2016 przez Toksyk 4
Toksyk Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A widzisz ze płatne ?
System Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: Aby była dobra jakość Kolorystyka: Mroczna Napis: 13 Tematyka: Mrok Preferowany element: 13 Inne: Brak.
Toksyk Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: Aby była dobra jakość Kolorystyka: Mroczna Napis: 13 Tematyka: Mrok Preferowany element: 13 Inne: Brak. Może życzysz sobie jakieś wybrane przez ciebie tło?
System Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 aby miało klimat, może być czarny + krew
System Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wielkie dzięki ;)
Shizov Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Typ grafiki: Awatar Wielkość: Na avatary do gier Kolorystyka: Niebiesko czarny jak dałbyś rade może jakieś połączone z Patriotyzmem coś wymyślisz. Napis: Shizov. Tematyka: To chyba łączy się z górą to co napisałem. Tło: To też. Inne: Brak. Widzę, że zarąbiste robisz avatary + dla Ciebie Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez SHIZOVx
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: Na avatary do gier Kolorystyka: Niebiesko czarny jak dałbyś rade może jakieś połączone z Patriotyzmem coś wymyślisz. Napis: Shizov. Tematyka: To chyba łączy się z górą to co napisałem. Tło: To też. Inne: Brak. Widzę, że zarąbiste robisz avatary + dla Ciebie O co dokładnie ci chodzi z tym patriotyzmem ? O np. jakiegoś gostka z bronią czy po prostu coś innego.
misio51 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: Taki żeby pasowało na steam. Kolorystyka:Zielony Napis:MIQ Tematyka:Coś chorego. :))) Tło:Nie mam pomysłu. Inne: Brak.
Shizov Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Polska walcząca znak moze być :D wymyśl coś
YoKsi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Sygnatura Wielkość: Dobra jakość Kolorystyka: Sam wybierz Napis: YoKsi Tematyka: Fragujemy Tło: Tło wybierz też sam Inne: Brak.
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: Na avatary do gier Kolorystyka: Niebiesko czarny jak dałbyś rade może jakieś połączone z Patriotyzmem coś wymyślisz. Napis: Shizov. Tematyka: To chyba łączy się z górą to co napisałem. Tło: To też. Inne: Brak. Widzę, że zarąbiste robisz avatary + dla Ciebie To dla ciebie mam nadzieję że się podoba :
Gasiuuu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Typ grafiki: Sygnatura Wielkość: Zeby byla dobra jakość Kolorystyka: Obojętna Napis: Gasiu Tematyka: Ducati Panigale Preferowany element: Dobrać jakąś ładna kolorystke,filtry etc zmniejszyć rozmiar na sygnature :v Inne: ten obrazek http://imagenes.4ever.eu/coches-motos/motocicletas/ducati-1199-panigale-171399 Licze na ciebie :) Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Gasiu
Pejon_ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Typ grafiki: Awatar Wielkość: Dobry na steam i na forum Kolorystyka: niebieski szary czarny Napis: Stryjek Tematyka: bardzo mi sie zhizova podoba cos podobnego jesli chodzi o kolorystytk i wykonanie Tło: wymysl coś ;) Inne: Brak. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Pejon_
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Typ grafiki: Awatar Wielkość: Taki żeby pasowało na steam. Kolorystyka:Zielony Napis:MIQ Tematyka:Coś chorego. :))) Tło:Nie mam pomysłu. Inne: Brak. To dla ciebie : 1: 2: 3: Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Toksyk
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Sygnatura Wielkość: Dobra jakość Kolorystyka: Sam wybierz Napis: YoKsi Tematyka: Fragujemy Tło: Tło wybierz też sam Inne: Brak. Dla YoKsi'ego : 1
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Sygnatura Wielkość: Zeby byla dobra jakość Kolorystyka: Obojętna Napis: Gasiu Tematyka: Ducati Panigale Preferowany element: Dobrać jakąś ładna kolorystke,filtry etc zmniejszyć rozmiar na sygnature :v Inne: ten obrazek http://imagenes.4ever.eu/coches-motos/motocicletas/ducati-1199-panigale-171399 Licze na ciebie :) Dla Gasiu : 1
Rekomendowane odpowiedzi