eVenoX Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Co jest? Serwer ma nałożone hasło, słyszałem, że jakaś aktualizacja, a nawet na forum nic nie jest napisane. 1
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Czytaj uważnie. Tutaj przykład że jest coś o aktualizacji "Ostatnia kwestia, to osoby na anty-relogu. Dzisiaj podczas aktualizacji postaramy się wdrożyć wspomniany przez nas system. " Nesty a tu masz link do tego http://fragujemy.com/topic/42059-skarga-na-wiele-os%C3%B3b/#entry224316 Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Francsk13
KliXeR Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Na serwerze jest przeprowadzana spora aktualizacja (m.in. nowe bronie) z tego co mi wiadomo i reset pojazdów. Serwera nie ma od 20:00, więc trzeba być cierpliwym :D 1
Krystek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Jest przeprowadzana spora aktualizacja. Między innymi dodanie nowych broni, usprawniony system anty-reloga, poprawiony system resetu itemów itd. itd. A skoro słyszałeś, to znaczy że wieści rozchodzą się po graczach. Wczoraj gdy na serwerze znajdowało się 60 osób, została podana informacja iż serwer zostanie wyłączony o 18:00 na kilkanaście godzin. Z przyczyn technicznych, został wyłączony o 20:00. Co do resetu pojazdów, i dalszych informacji, proszę spodziewać się na forum. Wszystko zostanie podane. 2
System Opublikowano 28 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 28 Sierpnia 2016 O której można się spodziewać wstępnie włączenia serwera ?
Właściciel GET Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Przestańcie pytać o której, bo nie udzielimy takich informacji. 1
Właściciel GET Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Serwer będzie dopiero jutro :) W oczekiwaniu na serwer... A po otworzeniu serwera: https://youtu.be/YEhThuGyDGA?t=7m43s PS. Polecam: Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Nesty 2
Shizov Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Serwer będzie dopiero jutro :) W oczekiwaniu na serwer... A po otworzeniu serwera: https://youtu.be/YEhThuGyDGA?t=7m43s PS. Polecam: Nesty, "A po otworzeniu serwera" tak naprawdę będzie , najbardziej się uśmiałem i obejrzałem do końca :D
Sztaba12 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Serwer miał być wczoraj i co ?
Krystek Opublikowano 29 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Z dniem jutrzejszym (30 Sierpień 2016r.), serwer wystartuje. Dokładana godzina nie jest znana. Kolczatka została dodana, więc teraz prace ruszą z górki. Między innymi nowe bronie. O reszcie, dowiecie się z informacji która zostania dodana w dziale "Lista zmian na serwerze". http://fragujemy.com/topic/24148-lista-zmian-na-serwerze/page-2 Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Krystek
System Opublikowano 29 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 29 Sierpnia 2016 z dniem jutrzejszym to będzie 30 czy 31 ? :P
Gasiuuu Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 I co dzis mial byc ;-; miał być w poniedziałek :)
Reaved Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 I co dzis mial byc ;-; Pstro kurwa, czekaj dzień się jeszcze nie skończył. 2
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Praca konserwacyjna przedłuża się, ponieważ nie chcemy, aby na serwerze były nudy i wprowadzamy dużą ilość zmian. Szczególnie w systemie broni. Będzie m.in. nowa snajpera oraz nowa główna broń, która będzie strzelać seriami. Co więcej, poprawiamy również obecne bronie. Kolczatkę udało nam się zrobić po ponad 24-godzinnej batalii. Wraz ze startem serwera, rozpocznie się jego drugi sezon. Przebijemy w całości dotychczasową konkurencje, która próbuje deptać nam po piętach i jestem przekonany, że większość z Was wróci do nas i przekona się, że warto grać na naszym serwerze, a nie na beznadziejnych, zbugowanych ( chodzi o nowy, kiepski serwer Beton'a ), gdzie wszyscy zlecieli się jak sępy. Bo jeśli ktoś serio pisze "zrobiłem serwer w 5 dni" to znaczy, że jest po prostu pusty i chce Was wykorzystać. Nie mówiąc już, że serwer ich stoi w serwerowni eTOP, a wszystkie płatności nie są ich własnością ( wszystko należy do Pukawki, nawet PSC, bo dzieci te nie mają ukończonych 18 lat ). Fragujemy.com nie upadło i prosimy o cierpliwość oraz wsparcie. Robimy aktualizację dla Was! PS. Serwer zmienił lekko nazwę oraz opis gamemode. Ale IP wciąż jest takie samo! 2
Gasiuuu Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nawet bez tych zmian bym grał, czyli kiedy spodziewać się staru serwera. Co 30 minut wchodze na forum i patrze czy nie jest włączony od 2 dni :D
KliXeR Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Mówiąc drugi sezon masz na myśli reset wszystkiego?
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Chcemy wypuścić serwer o 21, ale cały czas borykamy się z problemami natury MTA / GTA. Nie jest tak prosto utworzyć pewne rzeczy, skoro GameMode DayZ, a do tego wszystkiego MTA / GTA ma mnóstwo ograniczeń. @Klixer Nie. Mam na myśli to, że serwer będzie tak dopracowany i tak rozbudowany, jak na podstawowy GameMode DayZ, że gra na nim będzie się lepiej opłacać niż dotychczas. Koniec z monotonią M4A1 / M110. Pora na kolczatki, nowy system broni i nie tylko... Jesteśmy również w trakcie przebudowywania systemu refreshu itemów. Mamy nadzieję, że uda nam się to wszystko dziś zrobić. Serwer byłby już dawno gotowy, gdyby nie fakt, że kolczatka nam tak długo zeszła. Pozdrawiam
Elitek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie jestem cebulą ale czysta ciekawość, czy dodacie nam gratis 3 dni do terminu baz za ten czas kiedy nie mogliśmy grać? Bo w końcu czas mijał a my nie graliśmy. :) 1
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tak. Bazy zostaną przedłużone o odpowiednią ilość dni. Rekompensata 5 dni myślę starczy. 1
Rekomendowane odpowiedzi