Skocz do zawartości

[KOSZ] Co z serwerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I da się klonować  na pseudo serwerze betona ;vv

Edytowane przez KliXeR
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jeden bug był jak wpadłem do wody i sie wylogowałem bo poszedłem na obiad , loguje sie i nie plywalem tylko chodzilem po dnie... tak jakbym nie byl w wodzie. i mnie cos z dupy zabilo

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nesty w planeheli będzie można znaleść nową snajperke czy nie?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jeszcze był jeden, jak wpadalem do wody i chcialem sie podniesc mostem. Ze wchodze na most i podnosi mnie do gory pod baze to sie bugowalem i padalem a cialo znikalo, u mnie w gangu 3 osoby tak mialy.

I bugowanie sie helek, do mavericka sie nie da normalnie wsiasc tylko jakos go okrążał przez tą podmianke :v

Opublikowano

Gasiu jak podejdziesz idealnie pod drzwi w helikopterze to normalnie wsiądziesz ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

czy m110 bedzie nadal zabijała na 1 strzał w głowę ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

O ile się nie mylę to system HS zadaje 5 razy więcej obrażeń niż w inne części ciała co oznacza, że tak, będzie zabijać na strzała.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Zabijanie na strzała z nowej snajpy in minus... zrobi się pvp ze snajpami. Wyjdzie w praniu

Opublikowano

Najlepszy serwer na MTA, grałem na Betionie i powiem tyle ze tam jest masa bugów, jeździłem pojazdem bez części i paliwa.

P.S. Jeśli ktoś chciałby sygnaturke na forum lub awatar pisze w temacie jaki utworzyłem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Wcześniej były podawane informację że heisen ma jeszcze dużo roboty bo z nowymi broniami jest dużo problemów, spodziewać się serwera na 21:00 jak to było podawane?

• Właściciel
Opublikowano

Nie było żadnych informacji, że będzie serwer o 21! Ludzie! Czytajcie ze zrozumieniem! Pisałem tylko, że CHCEMY, ale chcieć a móc to są dwie różne kwestie. Cały czas pracujemy nad serwerem, bo nie chcemy mieć tak zbugowanego GameMode jak "konkurencja".

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Witam pisze tu bo nesty tu zaglada mam dosc duza zmiane ale pomyslalem ze moze byc fajna polega ona na tym ze po smierci czlowiek nie umiera odrazu tylko lezy i nic nie moze robic mozna go  dobic ale tez ktos moze nas podniesc

Edytowane przez Pejon_
Opublikowano

Dlaczego jest już za 20 min 10 a serwer dalej ma hasło ?

Nesty pisał że nie ma oficjalnej informacji, jedyne co napisał to że CHCĄ uruchomić serwer o 21... czytajcie ze zrozumieniem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności