Krystek Opublikowano 11 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Zwracam się z pytaniem, czy jest jakaś możliwość czy program dzięki któremu wraz z instalującym się windowsem, zainstalują się moje programy?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Owszem jest taki program ale od razu odradzam, nie instaluje najnowsze sterowniki a czasem błędy są. Polecam każda z osobna strony producenta sciągać :)
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Program N-Lite. Modyfikujesz nim instalator windowsa pod własne potrzeby. Jeszcze z win 7 dzialało, nie wiem jak z nowszymi.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Września 2016 Trochę odkopię. Najlepszym sposobem jest format kompa, zainstalowanie czystego windowsa, zainstalowanie programów wedle uznania i wtedy zrobić obraz całego Windowsa na płytę czy pendrive i przy kolejnych instalacjach będziesz miał wszystko.
Krystek Opublikowano 2 Października 2016 Autor [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Października 2016 A jak taki obraz wykonać?
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 9 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2018 Mega ultra super odkop i złota łopata dla mnie Sama instalacja Windy+aplikacje może być zautomatyzowana jak masz jakiś drugi nieużywany komputer. Stawiasz sobie serwerek i doklepujesz MDT (Microsoft Deployment Toolkit). Możesz tam sobie ustawiać jakie programy, wersja windowsa (jeśli wgrasz odpowiednią), sterowniki, tworzenie kont lokalnych, dodawanie do domen itp. To głównie wykorzystuje się przy przygotowywaniu większej ilości komputerów, ale w domu też da radę Ewentualnie robisz sobie pendrive, gdzie masz instalki programów i skrypt, który będzie inicjował ich instalację. Potem instalujesz sobie na kompie czystą windę i po zainstalowaniu odpalasz skrypt, który instaluje resztę programów.
Rekomendowane odpowiedzi