Skocz do zawartości

[KOSZ] Flusha is CHEATER [2016] VOLVO PLZ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wszyscy tak płaczą o tego fluszę, a nie zwracają uwagi na nowy nabytek astralis, a mianowicie kjaerbye (który jest bardziej obv niż flusha obecnie) lub taco z luminosity....

Edytowane przez pjN
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

W sumie, to pierwszy raz widze, ze ktos mowi o TACO, ze niby gra na wspomagaczach, ja slyszalem o flushy i KRIMZIE, bo ten tez czasami wydaje sie, jakby gral na aimlocku,

ale to w sumie decyzja VALVE, na pewno przygladali sie flushy nie raz, nie dwa i pewnie mysla, iz ten gracz nie budzi wiekszych podejrzen, mimo ze jest zalewany masa tego typu oskarzen :))

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Naprawdę nie wiem co mam powiedzieć widząc coś takiego u prosów <_< może to umiejętności, może zwykłe przypadki, może po tylu latach grania mają dodatkowy zmysł, może ktoś chce żeby ich kariera się zakończyła i celowo ich oczernia........ ta jasne. Tylko dlaczego mając tyle materiałów (dowodów) nikt nic z tym nie robi ?

Opublikowano (edytowane)

W większości tak to wygląda ale kto wie :D

Edytowane przez Skóza
  • 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności