Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2016 1
pjN Opublikowano 30 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Wszyscy tak płaczą o tego fluszę, a nie zwracają uwagi na nowy nabytek astralis, a mianowicie kjaerbye (który jest bardziej obv niż flusha obecnie) lub taco z luminosity.... Edytowane 30 Czerwca 2016 przez pjN 1
PANORAMIXX Opublikowano 30 Czerwca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2016 W sumie, to pierwszy raz widze, ze ktos mowi o TACO, ze niby gra na wspomagaczach, ja slyszalem o flushy i KRIMZIE, bo ten tez czasami wydaje sie, jakby gral na aimlocku, ale to w sumie decyzja VALVE, na pewno przygladali sie flushy nie raz, nie dwa i pewnie mysla, iz ten gracz nie budzi wiekszych podejrzen, mimo ze jest zalewany masa tego typu oskarzen :))
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2016 Naprawdę nie wiem co mam powiedzieć widząc coś takiego u prosów <_< może to umiejętności, może zwykłe przypadki, może po tylu latach grania mają dodatkowy zmysł, może ktoś chce żeby ich kariera się zakończyła i celowo ich oczernia........ ta jasne. Tylko dlaczego mając tyle materiałów (dowodów) nikt nic z tym nie robi ?
Bonzo123321 Opublikowano 4 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) W większości tak to wygląda ale kto wie :D Edytowane 4 Lipca 2016 przez Skóza
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi