Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy widzimy, serwer przeżywa kryzys, a gra na nim jest nudna, sprawia bardzo mało frajdy. Ilość graczy przez tydzień nie przekroczyła nawet trzydziestki, a średnio jest ich chyba 15-20.

Aktywność administracji ostatnio, przynajmniej moim zdaniem, jest zbyt mała. Dostajemy ostatnio praktycznie zero wiadomości. Nie wiemy nad czym obecnie pracujecie, czy w ogóle macie jeszcze ochotę prowadzić ten serwer.

Według mnie, głównym powodem spadku liczby graczy jest długa nieobecność "glue". Osobiście dla mnie, nie jest to żadnym problemem ba, uważam, że serwer bez "glue" jest lepszy, lecz niestety ale 90% uważa "glue" za fundament serwerów mta dayz. Dlatego proszę o jak najszybsze włączenie, czy też naprawienie tego.

Druga sprawa, w takim momencie, myślę że administracja powinna wchodzić na serwer codziennie i urozmaicać grę np. dając skrzynki z itemami, lub w końcu zorganizować event z namiotami. Zarówno obecni, jak i nowi gracze zobaczyliby, że serwer nie jest nudny i gra jest ciekawa + administracja stara się, aby rozgrywka była interesująca.

Dlaczego to piszę? Mogę nie lubić administracji, mogę nie lubić wiele osób na tym serwie, ale serwer uważam za dobry jak na polskie warunki i chętnie bym sobie na nim popykał, tylko obecnie frajda jest zerowa. Dlatego proszę adminów aby zwiększyli swoją aktywność i pokazali chęć przywrócenia stanu serwera jaki miał 3-5 tygodni temu.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że post zostanie zaakceptowany. :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Niska frekwencja wynika zupełnie z innych czynników:

Po 1. Nastąpiła fala banów, czyli zwalczania galaretyki ( prawie 40 osób zbanowanych ).

Po 2. Spadek graczy nastąpił na wszystkich praktycznie serwerach, nie tylko MTA, ale i również CS 1.6, CS:GO, BF4 i innych... Można się domyślać, że sezon siedzenia w domu można uznać za zakończony. Rozpoczęło się grillowanie i standardowo: przygotowania do matur, czyli sprawy szkolne. Zawsze w tym okresie niestety, ale jest spadek graczy i ten spadek będzie następował cały czas aż do czerwca. Jeszcze gorzej będzie to wypadać na wakacje. Dopiero we wrześniu frekwencja będzie rosnąć aż do grudnia i okres szczytowy potrwa do końca lutego.

Sprawa z glue jest prosta - Heisenberg miał zrobić, ale tego nie zrobił i to on powinien się tłumaczyć. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Oczywiście, ty nie masz nic sobie do zarzucenia. Co do drugiego punktu to się nie zgodzę. Owszem, mniej osób prześladuje przed kompem, ale nie pownien nastąpić aż tak duży spadek. Liczba graczy powinna się utrzymywać na poziomie 35-45. Pierwszy punkt - okej, tu muszę Ci przyznać rację, okazało się tak na prawdę ile osób oszukuje.

Opublikowano

"Sprawa z glue jest prosta - Heisenberg miał zrobić, ale tego nie zrobił i to on powinien się tłumaczyć."

No mi się wydaję, że nie jest taka prosta. Osobą która to wyłączyła byłeś ty, Heisen później pisał, że nie ma zielonego pojęcia, dlaczego to zrobiłeś, po czym tym piszesz, że on miał to naprawić i tego nie zrobił. Wydaję mi się, że jeżeli to ty wyłączyłeś "glue", to nie powinno być tak, że teraz zwalasz wszystko na Heisena. 

• Właściciel
Opublikowano

A co innego miał Ci Heisenberg powiedzieć? Zastanów się. Heisenberg miesiąc temu ponad miał plany modernizacji glue, tj. aby nie działał na helkę i doskonale wiedział, że należy go naprawić, bo sypie błędami. Wiedział także, że nie tylko glue ma być wyłączony do czasu analizy problemów z lagami. Jakoś mu nie spieszno, aby zabrać się za poprawienie glue. I z całym szacunkiem, ale jesteś ostatnią osobą, która powinna cokolwiek na ten temat mówić. 

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności