Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam duzy problem z csem. Tzn.. Gdy odpalam csa mam lagi jakbym miała sh . codzienie musze pobierac na nowo steam i cs (wtedy dziala) jesli nie pobiore ciagle sa lagi.. Fpsow mam 8 gora.. Komendy nic nie pomagaja.. Probowalam wszystkiego.. Robilam kilka razy format, wylaczalam synchronizacje pionowa, dodam ze mam windowsa 7 64bit.

:( :( pomoze ktos?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

dobra podaj jeszcze parametry sprzęta. 

Opublikowano (edytowane)

dobra podaj jeszcze parametry sprzęta. 

http://www12.zippyshare.com/i/XpXDolgI/704416/Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Karta graficzna : NVIDIA GeForce GTX 650

i dodam, że non steam działa, a steam nie

Edytowane przez ` Sabinkaa ;* ;D
Opublikowano

Od zawsze tak masz czy od niedawna ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A powiedz mi, często czyścisz pakę? jak dawno była wymieniana pasta termo-przewodząca? Robisz aktualizacje sterowników? 

Opublikowano

A powiedz mi, często czyścisz pakę? jak dawno była wymieniana pasta termo-przewodząca? Robisz aktualizacje sterowników? 

robie aktualizacje sterownikow, czyscilam niedawno, a wymieniana pasta jest od nowosci koompa pewnie ;d czyli kilka lat xd z 4 moze

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No właśnie, ta pasta wieczna nie będzie a tym bardziej że od nowości nie wiadomo ile już jest. No to może być problem, chyba że się znasz na tym to warto to zrobić a jeśli nie chcesz sobie problemów robić to zalecam do najbliższego serwisu bądź kolegi który zna się na rzeczy, również warto przeskanować komputer czy nie jest zasyfiony jakimś plikami. Proszę jeszcze podać jaką wersje posiadasz sterownika do karty graf. 

Opublikowano

Ja sterowniki instaluje sb automatycznie za pomoca drive booster lub innego programu :) ale jutro rano zobacze to co podeslales

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No można ale ja np nie ufam takich programów. Wole jednak samemu i jestem z tego zadowolony.

Opublikowano

A już naj bezpieczniej jest wrzucić wersje 362.00. Geforce dało dupy w wersji 364 co spowodowało crashe, spadki wydajności: http://fragujemy.com/topic/37887-ostrze%C5%BCenie-dla-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-kart-nvidia-wasz-sprz%C4%99t-mo%C5%BCe-ulec-uszkodzeniu/a szczególnie to dotyka osób które mają dwie karty (tak jak ja :/ ). Ostatnio nie sprawdzałem, ale żadnej nowej łatki nie widze, więc jak dla mnie stery 364.51 nadal nie banglają jak powinny

Opublikowano

Zrób formata i na Twojego kompa zainstaluj Windows 32bit

na 32 bit i na 64 bit nie dziala ;)

Opublikowano

` Sabinkaa ;* ;D, dnia 22 Marz 2016 - 19:14, napisał:

Możesz jaśniej? Jak wnioskuje próbowałaś już na obu systemach i nie działa? Bitowość systemu nie ma nic do tego, ja mam 64 i normalnie działa, obecnie instalowanie 32 bitowego jest już bezsensu. Ciężko tu cokolwiek rozstrzygnąć, czasami komp ma takie odpały i nic na nie nie poradzisz, może to być związane z uszkodzeniem jakiegoś podzespołu albo inną drobnostką jak już wszystkiego próbowałaś. U mnie przykładowo mam problem z CS:GO podczas match makingów mam niby zawsze pmiędzy 100 a 200 fps a cs działa jak na 30-60, próbowałem już wszystkiego i nic na to nie mogę poradzić.

Opublikowano

` Sabinkaa ;* ;D, dnia 22 Marz 2016 - 19:14, napisał:

Możesz jaśniej? Jak wnioskuje próbowałaś już na obu systemach i nie działa? Bitowość systemu nie ma nic do tego, ja mam 64 i normalnie działa, obecnie instalowanie 32 bitowego jest już bezsensu. Ciężko tu cokolwiek rozstrzygnąć, czasami komp ma takie odpały i nic na nie nie poradzisz, może to być związane z uszkodzeniem jakiegoś podzespołu albo inną drobnostką jak już wszystkiego próbowałaś. U mnie przykładowo mam problem z CS:GO podczas match makingów mam niby zawsze pmiędzy 100 a 200 fps a cs działa jak na 30-60, próbowałem już wszystkiego i nic na to nie mogę poradzić.

tak na obu systemach nie dziala niestety ;/ 

Opublikowano

A powiedz mi jeszcze jaką masz rozdzielczość ustawioną w csie ?

Opublikowano

a)Polecam ci zmienić ustawienia w karcie graficznej z jakości na wydajność.

-Kliknij PPM na Pulpit następnie przejdz do panel sterowania Nvidia.

-Następnie przejdz do Wyreguluj ustawienia obrazu.

- Zaznacz opcje Stosuj preferencje użytkownika, podkreślając i przeciągnij pasek w lewo w stronę Wydajności.

- Teraz przechodzimy sobie do Zarządzanie ustawieniami 3D

- Wyszukujemy na liście Synchronizacja Pionowa i wybieramy obok Wyłącz.

- Wyszukujemy na liście Filtrowanie Tekstur - jakość i wybieramy obok Wysoka wydajność.

Nvidia GeForce Experience:

- Przejdź do zakładki Gry wyszukaj na liście Counter Strike.

-Teraz kliknij na Klucz zielone okienko i przeciągnij pasek w lewo w stronę Wydajność a następnie Zasotsuj.

(Pamiętaj abyś nadal używała Game boostera). 

Chyba to już wszystko na co mogłem wpaść jak bedziesz miała z czymś problem pisz mi na priv tutaj lub na steam

http://steamcommunity.com/profiles/76561198167131478/ 

Pozdrawiam Rudy Wilczek :)

configs by mag1k.rar

Opublikowano

Problem leży pewnie po stronie sterowników.
Miałem kiedyś taki przypadek, że po zaktualizowanie sterowników do najnowszej wersji cs odpalał się tak jak wspomniałaś z max 8 fps, po kolejnym zaktualizowaniu cs stratował z czarnym ekranem, którego nie szło się pozbyć. 
Obecnie używam sterowników w wersji 320.49, ponieważ nowsze powodowały wyżej wymienione problemy.

Na gorszej karcie graficznej z serii GT wyciągam 100 fps, a ty jak mówisz masz GTX 650, więc wątpię by problem leżał po stronie sprzętowej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności