Barszczyk Opublikowano 21 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Imię:PiotrWiek:17Od kiedy u nas grasz:Leci drugi miesiącGram na serwerze:Mta DayZZa co cenisz naszą sieć:Za profesjonalizm administracji, oraz swoje własne surowe zasady właściciela. Dążenie do perfekcji i ciągle udoskonalenie sieci.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Ponieważ zżyłem się z serverem MTA DayZ, Gram bardzo dużo dziennie, odwiedzam forum, staram się pomagać graczom, mimo słabego początku na serverze teraz się staram. Planuje zostać przy sieci jak nadłużej. Lubie administracje :)Inne informacje o sobie:Uwielbiam sporty, gram w piłkę nożną, uczęszczam na siłownie, lubie grać w gry FPS, strategiczne, jestem niestety wybuchowy i mam mało cierpliwości. Ale lubię się śmiać, rozmawiać z innymi, otwarty :) Edytowane 21 Lutego 2016 przez Barszczyk
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 21 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 22 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 22 Lutego 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi