Właściciel GET Opublikowano 20 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 20 Listopada 2015 SZYBKA REKRUTACJA JEST AKTUALNIE ZAMKNIĘTA Proszę stosować się do poniższego wzoru: Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennymNick jakiego używasz:Wiek:Staż gry CS:GO:Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W SOURCEBANS] / NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIEGodziny w jakich grasz:Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Wymagania: STEAM oraz brak blokady VAC na nim. Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. Posiadanie i używanie mikrofonu. Humor! 2
Dawid Klajn Opublikowano 23 Listopada 2015 Zawieszony Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Nick jakiego używasz:ComeToDieWiek:19Staż gry CS:GO:1250hStaż gry na serwerze:Od początkuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com : NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję : TakPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz:16-4Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem adminem na ffa od pół roku i jak dotąd nie było żadnej skargi, łatwo nawiązuje kontakty z ludźmi, duża dostępność.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:115587105 Zapomniałem skopiować ze wzoru, "Jestem adminem". Skoro tamto było w złym dziale, to chyba miałem prawo przekopiować? Opierdalam jeżeli są ku temu powody, nie jestem pewien czy skopiowanie poprzedniego podania jest przejawem braku poziomu. Ze wzoru nie skopiowałem tylko początkowej frazy Edytowane 23 Listopada 2015 przez KomTuDaj 1 1
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Jestem adminem: nocnym / porannymNick jakiego używasz: KurwikłakWiek:19Staż gry CS:GO: 1200hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 18-2:00 / 7:00-12:00Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na chwilę obecną jestem adminem na serwerze dd2:go i jak do tej pory nie było na mnie skarg. Moje zdanie jest 1 i go nie zmieniam, potrafię przyznać się do błędu, potrafię współpracować, nie ignoruje problemów ludzi, Obecnie posiadam rangę Supreme więc ten serwer na pewno będzie służył mi jako miejsce gdzie mogę doskonalić swoje umiejętności. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:82100400
mcKk_13 Opublikowano 28 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Jestem adminem: wieczornym | ciągu tygodnia godziny wieczorne ok. 19:00 + a w weekendy cale dnie o ile nie bede miał jakich ważnych planów :)Nick jakiego używasz: mckWiek: 17Staż gry CS:GO: Ponad 3000 godzinCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Administratorem byłem na wielu serwerach. Zaczynając od zwykłych FFA przez DM i kończąc na JailBreak gdzie nie ukrywam trzeba być naprawdę ogarniętym żeby sprawować tę funkcje.Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Oczywiście :)Godziny w jakich grasz: Tak jak napisałem wyżej, w ciągu tygodnia 19:00 + a w weekendy cały dzień o ile nie mam ważnych planów :)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze potrzeba administracji, która będzie sprawować kontrolę nad porządkiem. Ja jako że jestem doświadczony potrafię sobie z tym poradzić. Poza tym szybko się uczę, jestem zawsze chętny do pomocy i otwarty na propozycje. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:106457237 Pozdrawiam :) 1
PanMagister Opublikowano 6 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem adminem: dziennym i nocnym Nick jakiego używasz: PanMagister Wiek: 16 Staż gry CS:GO: 714 h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 16-24 , 19-2 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem czlowiekiem z humorem, jestem bezposredni jesli chodzi o jakies klotnie, przewinienia itp, jestem sumienny i solidny w wykonywaniu powierzonych mi zadan oraz umiem postawić na swoim. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:39795287 Czekam na odpowiedź :) Pozdrawiam. PanMagister Edytowane 6 Grudnia 2015 przez PanMagister 1
MEA CULPA Opublikowano 8 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem adminem: dziennym, nocnym, całorocznym Nick jakiego używasz: BlackTea Wiek: 21 Staż gry CS:GO: 25h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak/ ale pierwszy raz w cs go Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: zależnie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie działam impulsywnie, a potrafię zadziałać błyskawicznie.Grę w cs traktuje jako rozrywkę, i nie lubię kiedy któryś z graczy psuję zabawę pozostałym graczom Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:31990968 Myślę że przyda się kolejny admin do pilnowania porządku ;) Edytowane 8 Grudnia 2015 przez MEA CULPA
NeverGiveUp Opublikowano 8 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennymNick jakiego używasz: NeverGiveUp :)Wiek: 19Staż gry CS:GO:1,560 godzinCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak ale to był testowy ban :)Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 24 h rożnie :)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem : Wydaje mi się że poradzę sobie an tej funkcji postaram się rozwinąć serwer i umilać grę graczą oraz mam pewne doświadczenie z only awp :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:2221433 2
✪ MartiN Opublikowano 14 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennymNick jakiego używasz: ✪ MartiNWiek: 17Staż gry CS:GO: ok 300Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: najczęściej wieczorami ale w weekendy zdarza się od ranaKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: dużo gram 1vs1 od czasu jak znalazłem ten serwer, często tam przebywam więc mogę też pomóc utrzymywać porządek, nie jestem typem co chce Admina do banowania, jedynie do zachowania kultury na serwerze i przestrzegania regulaminu. Myślę że własnie dlatego powinienem zostać Adminem ponieważ parę razy spotkałem się z brakiem ogarnięcia wśród niektórych graczy i uprzykrzania rozgrywki więc chciałbym nie dopuszczać więcej do takich sytuacji :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:44720603 1
Bowie Opublikowano 14 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jestem adminem: dziennymNick jakiego używasz:FreeZeWiek:15Staż gry CS:GO:788 godzinCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz:16:30-19:00Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] -Miły -Kulturalny -OdpowiedzialnyOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:45628192
saymn Opublikowano 19 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennymNick jakiego używasz: saymnWiek: 22Staż gry CS:GO: 1159 godzinCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK (tylko nie wiem czy w 1.6 się liczy)Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Zdecydowanie TAK :)Godziny w jakich grasz: Na serwerze można mnie spotkać o każdej porze, ostatnimi czasy mam luz na uczelni więc 24/7 :)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Na serwerze gram już dość długi czas, wg gametrackera jest to ponad 30h co plasuje mnie w top25 jeśli chodzi o czas gry. Mam już swoje lata więc nie chce zostać adminem by dla zabawy banować ludzi, po prostu często na serwerze spotykam się z bluzganiem i dzieciarnią(czego w dzisiejszym toksycznym community cs:go nie da się uniknąć) i wydaje mi się, że mogę coś z tym zrobić, by gra była przyjemniejsza dla wszystkich. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:135855760 3
JuPIK Opublikowano 20 Grudnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem adminem: dziennymNick jakiego używasz: JuPIKWiek: 15Staż gry CS:GO: 330hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NiePodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 18-21Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:- jestem miły, pomocny- mam poczucie humoru- znam regulamin- ciężko wyprowadzić mnie z równowagi- umiem przyznać się do błedu- sporo zmądrzałem przez ten czas- chciałbym pomóc w wyłapawaniu cziterówOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:132558810 Edytowane 20 Stycznia 2016 przez JuPIK
inTemeister2 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz:inTemeisterWiek:15latStaż gry CS:GO:633godzinCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:Tak Godziny w jakich grasz:Weekend od rana do wieczora w tygodniu 17-22Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem Bardzo aktywny na serwerze co idzie na +, gdy wbijesz na serwer możesz spotkać dzieciarnię, i częste bluzganie. nie podoba mi się to że gracz jakiś wbiję i zepsuje całą zabawę. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:120305745 1
dominias3 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Nick:WilkuWiek:16Staż gry w csgo:1456 hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie pamietam takiej SytuacjiCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TakPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:TakGodziny w jakich grasz:To zależy czasami od 11-18 albo od 18-22 jezeli jest weekend to od 18:00 do 2:00Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: jestem doswiadczony , Długo gram na tym servererze i zgłaszam sie dlatego że prawie nie widać adminów.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:103432875 Edytowane 17 Stycznia 2016 przez dominias3
JuPIK Opublikowano 20 Stycznia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem adminem: dziennymNick jakiego używasz: JuPIKWiek: 15Staż gry CS:GO: 437 godzinCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz: w tygodniu 16-19, zatem w weekend 12-17Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Może i zabrzmi to zwyczajnie, ale chcę pilnować porządku na serwerze. Z żadną osobą nie utrzymuje kontaktu, niektórzy pomyślą, że to wada, lecz ja uważam inaczej, pozwoli mi to sprawiedliwie, a zarazem obiektywnie banować. Dużo osób wyklina, puszcza muzykę ogółem zachowują się niestosownie w odwołaniu do regulaminu. Mam dużo godzin na serwerze, posiadam dobry kontakt z graczami :).Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:132558810 Proszę o pozytywne rozpatrzenie mego podania, Pozdrawiam JuPIK ! Edytowane 21 Stycznia 2016 przez JuPIK
WilQ. Opublikowano 23 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem adminem: Dziennym. Nick jakiego używasz: WilQ.Wiek: 19 (rocznikowo 20).Staż gry CS:GO: Rok.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie, nie byłem.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TaK.Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam dużo wolnego czasu, który mogę poświęcić na serwer jak i lubię się tym zajmować, oraz jest mało adminów. Jestem osobą miłą, kulturalną i odpowiedzialną, a Swoje obowiązki staram się wykonywać jak najlepiej.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:101606576 Edytowane 23 Stycznia 2016 przez WilQ.
G R O S Z Opublikowano 28 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jestem adminem: dziennym/wieczornymNick jakiego używasz: G R O S Z ★Wiek: 15 (16 w maju), ale dojrzały :)Staż gry CS:GO: na tym koncie 21 godz, ale grałem juz sporo wcześniej :)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK, w 1.6Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 16/17-21/22 (szkoła)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Jestem dojrzały jak na swój wiek, nie podejmuje pochopnych decyzji Potrafię odroźnić skill od oszustaJestem człowiekiem z bardzo dużym dystansem do siebie i otaczającego mnie świata, nie spinam się o byle pierdoły Nie ma ze mną uproś, popełniłes błąd - musisz ponieść konsekwencjeAdminowałem w 1.6, więc podstawowe informacje znam, reszta jest kwestią przypomnienia sobie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:158520245
Ejmi Opublikowano 11 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: ❤ Ejmi ❤Wiek: 20 latStaż gry CS:GO: Myślę, że rok już będzieCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Różnie, ale zazwyczaj po południowe oraz wieczorne (ok. 14-23) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - posiadam wysoką kulturę osobistą oraz duże poczucie humoru - mam dystans do siebie, a to czy kogoś lubię nie przekłada się na grę, więc jeśli ktoś zasłuży na muta/kicka/bana otrzyma go - potrafię znaleźć wspólny język z graczami - nie używam wulgaryzmów - jestem dość często na steamie, więc gracze zawsze mogę mnie poprosić o pomoc - jestem kobietą xD " Kto ma cycki ten ma władzę " :P Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:19563984 1
Ariana Grande Opublikowano 15 Marca 2016 Zawieszony Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Jestem adminem: dziennym,a w weekendy dziennym-nocnymNick jakiego używasz: Red JohnWiek:15Staż gry CS:GO:przegrane mam 1,103hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie byłemCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NiePodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz: Najczęściej około 17-20 i zawsze jak mam dłuższą wolną chwilę.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem dojrzały jak na swój wiek i mam do siebie duży dystans,ze względu na moje fizyczne urazy,z których często ludzie się śmieją. Mam dobry humor i zawsze staram się rozbawić towarzystwo. Jestem kulturalny,ale mam też swoją godność. Nie chcę,żeby gracze źle patrzyli na ten serwer,ze względu na dzieci łamiące regulamin. Nie powinno być ze mną problemów typu: "dostałem bana za nic"- zawsze potrzebuje dowodów. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:130685474 Podsyłam statystyki,gdyby miały się przydać: http://fg.gameme.com/playerinfo/134863 Edytowane 16 Marca 2016 przez Ariana Grande
INETKOX Kuba Opublikowano 29 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2016 Jestem adminem: Adminem jeszcze nie jestem ale byłbym dziennym/nocnym.Nick jakiego używasz:Kuba.Wiek:17. Staż gry CS:GO:Prawie 600 godzin.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję:Tak.Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:Tak.Godziny w jakich grasz:14-24.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Gram często na serwerze i czasami nie ma żadnego admina i akurat wtedy ktoś sie nie stosuje do regulaminu.Zawsze pomagam tym którzy owej pomocy porzebują .Chce pomóc w rozwijaniu forum i sieci serwerów.Posiadam kulture osobistą poczucie humoru i dystans do siebie.Z każdym potrafię znaleźć wspólny język.
Kolorowy <3 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym : Jestem po godzinie 16Nick jakiego używasz: <3 ZuKo <3 oraz Lej to dalej ziomm (posiadam 2 konta)Wiek: 15Staż gry CS:GO: W cs'a gram około roku.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W SOURCEBANS] / NIE : NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE : Tak, miałem nawet własny serwer przez którki czas.Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE : Tak Godziny w jakich grasz: Aktualnie gram jak się rozgrzewam przed mm'em, po 16 spędzę na pewno więcej niż 1.5 godzinny dziennie.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] : Na serwerze jest bardzo mało adminów, często ktoś puszcza muzykę w sumie to nic złego ale John Ceana który urywa ci słuchawki to przesada. Na pewno jeżeli tam grasz spotkałeś się również z dziecmi którzy krzyczą przez mikrofon a nawet Cię wyzywają. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Posiadam: STEAM_1:0:146650827 Jeżeli będzie potrzeba podam również Steamid 2 konta
Rekomendowane odpowiedzi