Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 24 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem adminem: Raczej dziennym Nick jakiego używasz: Czekoladowy Wiek: 17 Staż gry CS:GO: 500h + Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Moje godziny są bardzo różne. Raz gram 17-18, a raz poradzę grać o 22-24. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Chciałbym wspomóc serwer o administratora na arenach. -Jestem miłym i towarzyskim graczem na serwerze. -Bardzo lubię sprawować tą funkcję. -Nie widziałem żadnego admina który grał na tym serwerze. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:194626242 Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Czekoladowy Żywy, 26 Czerwca 2017 Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie zapoznaj się z FAQ, złóż deklarację, a następnie dokonaj jednorazowej wpłaty. http://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
Rtuś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem adminem: Dziennym/Nocnym Nick jakiego używasz: rT (oraz wszelkiego rodzaju dopiski hasztagi etc) Wiek : 21 Lat Staż gry CS:GO : Ponad 2500 przegranych godzin Czy kiedykolwiek : nope Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję : nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina : nie (jestem w bardzo dobrym kontakcie z adminami tejże areny. Jedna rozmowa na ts i wszystko będę miał w jednym paluszku) Godziny w jakich grasz : od popołudnia do białego rana niezależnie od dni roboczych czy też weekendu Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem : - w okresie letnim przybywa na serwer bardzo wielu osobników którzy nie potrafią się zachować, a ja cenie sobie kulturę i przyjemna atmosferę na serwerze - Poczucie Humoru (tak mi się wydaję, że posiadam:d) - Częsta aktywność na tym serwerze - Doświadczenie (nie stricte w adminowaniu, ale w grze wyczuwam cheaterów z areny 15 będąc na nawet na 1 top kek) - Mam dobre stosunki z graczami. Jeszcze mi się nie zdarzyło nawet wejść w pyskówki z jakimkolwiek się tam znajdującym -Steam mam odpalony cały czas czy to na pc czy to na telefonie kontakt ze mną jest możliwy praktycznie całą dobę Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID : STEAM_0:1:94787188 Edytowane 30 Czerwca 2017 przez rT
kocham koniki Opublikowano 18 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Jestem adminem: dziennym / nocnym Nick jakiego używasz: kocham koniki (to się może zmienić) Wiek: 31 lat Staż gry CS:GO: +2k h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: dawno temu i nie prawda, wyjaśniłem od razu Favorowi na tsie [ sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&searchText=koniki&Submit=Szukaj ] Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Ta opisana na forum, ale jestem pewny, że Dante mnie odpowiednio przeszkoli Godziny w jakich grasz: 18-22 (chyba że czas pozwoli na więcej) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -wg gametracker'a od kwietnia spędziłem ~200h godzin na arenach, a stali gracze mnie tam znają i mam z nimi dobry kontakt -lubię gdy jest spokój, nie chaos, a w okresie wakacyjnym chaosu nie brakuje -mam do siebie dystans i potrafie się przyznać do błędu, nie ma osób doskonałych jesteśmy tylko ludźmi -mimo że na forum mam małą aktywność, to na arenkach uwielbiam spędzać czas, więc mogę pomóc utrzymać tam miłą atmosferę -spełniam też wszyskie wymagania z pierwszego postu Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:186512759 pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2017 przez kocham koniki double click 3
K CSJ Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Jestem adminem: nocnym/ dziennym Nick jakiego używasz: K CSJ Wiek: 18 Staż gry CS:GO: 97 H, na starym koncie 478 (xqweq) Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK (ale tylko w CS 1.6, podejrzewam że AMX Mod Menu jest podobne) Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 10-4 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze mało jest adminów, a zawsze lepiej żeby było wiecej Jestem miły, zawsze dogaduje sie z graczami, pośmiejemy się, czy nawet razem pogramy MM Mam bardzo dużo czasu...tak na prawdę, żyję CS:GO (pomimo tego że nie zarabiam grając) wstaję rano, odpalam komputer i zaczynam codzienny trening zachaczając o Wasz serwer...można powiedzieć, ze jestem dostępny prawie cały dzień Rozumiem, że znajdą sie osoby, króre powiedzą, ze mnie nie znają, albo że zrobiłem konto pod podanie...tak czy siak na tym podaniu sie nie skończy a jeśli dacie mi szansę, to nie pożałujecie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:222055029
MichaelMMJ Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jestem adminem: wieczornym, weekendami dziennymNick jakiego używasz: MichaelWiek: 21Staż gry CS:GO: 3 lata, 6 lat 1.6Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: powiedziałbym, że zaawansowanaGodziny w jakich grasz: wieczornych, zazwyczaj po pracy albo jesli mam wolne, czas i chęć. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Otóż z tego co zauważyłem adminów jest sporo, ale w godzinach w których ja gram zazwyczaj nie ma nikogo, a dzieci pełno które drażnią innych i w tym mnie. Mam duże doświadczenie w adminowaniu jak i zarządzaniu serwerem z racji, iż byłem już kiedyś adminem jak i technikiem nie jednego pełnego serwera. Z mojej strony ilość postów na forum jest uboga ale wiadomo - wszystko można nadrobić o co zadbam w wolnych chwilach. Na serwerze wg. gametrackera spędziłem już 56h co mnie zdziwiło ale wciąga. A jak się gra regularnie to czemu by nie pomóc. Pozdrawiam, Michael PS: Sorki za składnie, ale zagranica robi swoje Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:25881299 https://www.gametracker.com/player/Michael/80.72.34.124:27145/ http://steamcommunity.com/id/MichaelMMJ/
☜♥✌Sαи∂яα✌♥☞ Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Jestem adminem: porannym / dziennym / nocny Nick jakiego używasz: `Say Ok.<3 Wiek: 19 Staż gry CS:GO: 153h (na wszystkich kontach razem mam 7319 Tysięcy godzin ) Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 7-16 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Doświadczenie -Znam Regulamin -nie toleruję chamstwa, bezczelności i wywyższania się -Na steamie jestem dostępna 24h i zawsze odpisze lub pomogę -Rano na serwerze siedzę dosyć często i jest tam dosyć często chaos No i nie ma żadnego Admina -Mogę pomóc utrzymać na serwerze miłą atmosferę -Bardzo lubię sprawować tę Funkcje -Jestem Towarzyska i wszystkich traktuję tak samo Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:205779779 Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez ☜♥✌Sαи∂яα✌♥☞ 4
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Maja 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2018 Jestem adminem: Dziennym Nick jakiego używasz: NervousRecklessPinguinWiek: 19Staż gry CS:GO: kilka lat, powiedzmy 3-4Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak w 1.6 przez własną głupotę w 2013.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak, lecz posiadałem uprawnienia w 1.6 Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz: Zależnie od godzin pracy (głównie wieczory i późne popołudnia). Ostatni miesiąc, półtora brakowało czasu lecz odzyskuję go z powrotem i mam zamiar wszystko nadrobić jak i znów aktywnie uczestniczy. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Chęć pomocy ? Nie jak w większości. Taka szczera Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:171720443 00:23 29 0 1
Tur3bo Opublikowano 15 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2018 Jestem adminem: Dziennym Nick jakiego używasz: Tur3bo Wiek: 23 Staż gry CS:GO: 1300h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Podstawowa Godziny w jakich grasz: Uzależnione od czasu pracy Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Komunikatywny z poczuciem humoru, potrafiący wydać swoją opinie, gdy trzeba rygorystyczny Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:215639571 2
Zasłużony Fragowicz yenula Opublikowano 19 Maja 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2018 Jestem adminem: nocnym i dziennymNick jakiego używasz: ✪VulpeculaWiek: 25 latStaż gry CS:GO: 2,5 rokuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 16:00-22:00/23:00-03:00 (w zależności jaką mam zmianę w pracy)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem aktywnym graczem CS GO, jestem na serwerze codziennie. Jestem dojrzała i ogarnięta, z pewnością będę wiedziała kto zasłużył na bana (a takich osób na serwerze coraz więcej). Korzystam z mikrofonu tylko kiedy wiem, że powiem coś sensownego. Mam poczucie humoru, dystans do siebie i otoczenia, nie reaguje na głupie zaczepki innych fragowiczów. Szybko się angażuję w nowe obowiązki. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:154127726 1
Ćwieku Opublikowano 22 Maja 2018 Wykluczony Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Jestem adminem: Dziennym Nick jakiego używasz: ĆwiekuWiek: 17Staż gry CS:GO: 1,242 wcześniej cs 1.6 z 2k HCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TakPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: PodstawowaGodziny w jakich grasz: Uzależnione od czasu pracy, zazwyczaj wieczoramiKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Aktywny gracz, z dystansem, zgłaszam ponieważ nie widziałem admina odkąd gram na arenkach w godzinach wieczornych + chciałbym pomoc w umożliwianiu gry innym graczom; banując/ kikujac graczy którzy to utrudniająOświadczam, że posiadam STEAM. Mój STEAM_0:0:157855006 Edytowane 22 Maja 2018 przez Ćwieku
$tryju Opublikowano 3 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 SZYBKA REKRUTACJA JEST AKTUALNIE OTWARTA Proszę o stosowanie się do wzoru z pierwszego postu! Link poniżej! 2
✪XeNoN Opublikowano 3 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: ✪XeNoN ツ Wiek: 16 Staż gry CS:GO: Ponad 3 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 16-23 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem miłym graczem który ma dystans i lubi pożartować oczywiście w granicach rozsądku. Nie jednokrotnie byłem w sytuacji gdy ktoś był hałaśliwy, bądź nie grał ,,czysto", mając admina mógłbym temu zaradzić. Ostatnimi czasy często odwiedzam serwer mianowicie co dzień , więc pilnował bym porządku i miłej atmosfery. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:103067621 3
Właściciel GET Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Właściciel Opublikowano 17 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi