Siny123 Opublikowano 12 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam przy graniu na servie wpadłem na kilka fajnych pomysłów 1.Dodać łopatę którą będzie można zakopywać ciała 2.Dodać plecak większy przykładowo 60-70 slotowy 3.Dodać w SF jakąś taką mini area jak w LV lub dodać jakieś miejsce gdzie będzie wysyp fajnych itemków 4.Dodać strefę gdzie tylko będziesz mógł wejść w specjalnym stroju a jeśli nie masz to giniesz tak jak do bazy przykładowo te 6s na ucieczkę, a w tym miejscu by były lepsze itemki dużo zombi i z 4-5 piętrej co wyżej wiecej zombi i lepsze itempi . Nawiązanie do pkt 2. by było można tam dać z 3-4 plecaki takie i tylko tam by bylo można je spotkać
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 12 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2015 1. Zbędne 2. 54 sloty w największym plecaku jest wg mnie najbardziej "optymalne" 3. Pracuję nad tym 4. Wg mnie zbędne
ZieloonY Opublikowano 12 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2015 1. Nieprzydatne 2. Niepotrzebne te 60-70 slot , teraz jaki jest w zupelnosci starcza 3. Oczywiscie ze tak 4. Nie. I tak juz duzo jest tych dodatkowych "wysp". I jeszcze moze nastepna wejdzie to w zupelnosci starcza jak dla mnie
Bonzo123321 Opublikowano 14 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2015 1. Zbędne 2. Tyle co jest wystarczy 3. Tak 4. Nie
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi