Encore Opublikowano 24 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Witam gdy siedziałem sobie na serwerze to pomyślałem o paru rzeczach które można by było wprowadzić a by urozmaiciły grę w bazach i nie tylko. Dodanie radia do baz czyli. Radio które gra w bazach {zależy od admina w jakich) Chodzi mi tu o muzykę np radio eska itp które będzie grało na jakiś tam obszar bazy. Wyłączanie ochrony z bazy. Polegało to by na tym ze osoby z bazą mogli by prosić o dodatkowe hasło na włączanie i wyłączanie ochrony z ich bazy. Skiny klanowe (dla osób z bazą). Chodzi mi tu o to ze osoby które zakupiły by bazę "dużą" "ultra" {ze średnia i małą to by była przesada) mogły by na forum w jakimś dziale napisać temat o takiego skina. Takie skiny można by było np dokupywać ;) W każdej chwili coś dodam jak mi coś wpadnie do głowy. Edytowane 24 Października 2015 przez Encore
Bonzo123321 Opublikowano 24 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) 1. Jak najbardziej na tak, bardzo fajne urozmaicenie. 2. Jak dla mnie to zbędne. 3. Duże tak ale bez przesady żeby dodawać do baz. Myślę, że kupno za 8 czy 11zł byłoby spk. Edytowane 24 Października 2015 przez Andrzej. 1
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 24 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Października 2015 1. Bardzo fajny pomysł, pomyślę o wprowadzeniu go na serwer. 2. Nie będzie żadnego wyłączania ochrony, już teraz słyszę od osób które kupiły bazę, że im ktoś poskładał namioty jak go wpuścili do grupy. 3. Też dobry pomysł, postaram się o wdrożenie go na serwer. 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi