seba zielak1 Opublikowano 5 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) A więc dostałem bana na nick ktory nie używałem. Nie wiem ktory admin mi dał bana, na pewno jakiś nieświadomy i młody lub głupi chłopaczek. Macie tu wpis z konsoli, prosze to naprawić: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : <>.<>TrackersPRO<>.<> [AMXBans] Reason : ' spac ptysiu ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Fragujemy.com [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1349161712 ' [AMXBans] Your IP : ' 88.199.1 Tak w ogóle to grałem juz na tym serwerze od roku lum więcej i zawsze na nicku Seba Zielak. Serwer Fragujemy.com [ZOMBIE INFECTION] Edytowane 5 Października 2015 przez seba zielak1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 5 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 Zły dział.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 5 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi