bartus Opublikowano 17 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Witam zauważyłem że na serwie od rana do godz 14:00 nie można zastać żadnego admina! gdzie oni są skoro na serwie gra 20 osób? moja uwaga jest taka że albo admini to sami młodziki czyli 16- 18 lat i siedzą w szkole albo poprostu jest ich za mało! od kilkunastu dni gram z rana do południa i nie zastałem ani jednego admina a na serwie sie nie da grac fajnie że jest sporo osób ale co z tego jak zawsze 2-3 odpalonych. co z tego że nagram demo i wrzuce jak i tak na drugi dzień gra znów. bierzcie admów więcej i to starszych co beda w roznych godzinach a nie tylko od 14
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 17 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Zapraszam tutaj: http://fragujemy.com/forum/158-cod-podanie-na-admina/
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 17 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi