B.R.O Opublikowano 6 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Witam :) Mam propozycje, aby dodać taką klase premium(Rusek)... http://www38.zippyshare.com/v/yCVVKWn6/file.htmlstworzona przeze mnie :) Oczywiście prosze o poprawke jej jeśli byłoby coś nie tak ;) I jeszcze jedna propozycja,aby dodać na serwerze COD możliwość tzw. respawnu, po wpisaniu w say'u: /respawn za kwote 16000$ Co wy na to?? ;)
BBC Opublikowano 6 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 To jest COD MOD , gdyby była taka opcja lepszy gracz robiłby respawn i wybijał, nabijając sobie ranking. Bez sensu. Co do klasy, jestem na nie. Nie jest to klasa na nasz serwer :)
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 6 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Średnio widzę tę klasę. Co do drugiego pomysłu to oczywiście, że nie. Pierwszy argument podał już BBC, a drugi to w ogóle nie pasuje na serwer COD. Prędzej 4fun chociaż i tak kiepsko z czymś takim :)
Właściciel GET Opublikowano 6 Września 2015 Właściciel Opublikowano 6 Września 2015 Planowaliśmy COD MOD 401 LVL i tam komendę /respawn czy coś w tym stylu, ale nie na ten serwer.
Właściciel GET Opublikowano 7 Września 2015 Właściciel Opublikowano 7 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi