Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam mam pewien problem a mianowicie chodzi o to że nie mogę (nie potrafię) zmniejszyć avatara do rozmiarów potrzebnych na steam,albo avatar jest za wielki albo coś jest ucięte z jakiejś strony :( .Proszę o jakąś wskazówkę jak to moge zrobić bo nerwica mnie zaraz jakaś trafi :) pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Gry → Wszystko o steam
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 W paincie sobie zmniejsz i popraw boki xd
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jest takie narzędzie w windowsie, mianowicie office 2010, otwierasz za tego pomocą i obraz -> zmień rozmiar (możliwości do wyboru do koloru).
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 nie każdy ma office :D polecam program photofiltre do avatarów i zdjęć http://www.photofiltre-studio.com/pf7-en.htm niżej masz spolszczenie tutaj masz keya -musisz poszukać ;] www.serials.ws www.cracks.am 1
Spectator Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jak to za duży, jak w Steamie samo pomniejsza avatar, spróbuj ustawić 200x200
Piotr Dell Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 W paincie możesz zaznaczyć grafikę, kliknąć prawym i wybrać skalowanie. Dopasuj później wymiary obrazu do rozmiaru grafiki i powinno być dobrze.
Avertis Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Bardzo polecam http://zmniejszacz.pl/ Działa Sam Używam Do Robienia Avatarów =D
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 27 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2015 Zamykam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi