Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedwczoraj przerzuciłem się na win 10. Ogólnie wrażenia dobre i fps ciut więcej. Co do braku prywatności, to nie ma problemu z wyłączeniem tych wszystkich pierdół. Jedyna rzecz która mnie boli to o wiele dłuższe włączanie się komputera.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mój uruchamia się 5 sek, a na win 8.1 bylo ze 20 :P

Opublikowano

Jest, chyba w ciągu 14 dni. Sam wcześniej przywróciłem, bo nie mogłem poradzić sobie ze sterownikiem graficznym. Wszystko idzie sprawnie.

Opublikowano

Ja tam w sumie też mogę polecić win 10. Pirackie gry też działają i nie ma problemu żadnego z blokowaniem takich programów (kolega powiedział :) )

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

No dobra, ale interfejs w 10 jest skopany.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Trzeba się przyzwyczaić. Na początku mi się wydawał trudny, ale potem było ok.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem użytkownikiem Windows 10 PRO od ponad pół roku. Jestem bardzo zadowolony z tego systemu. Wszelkie śmieci szpiegujące, zostały wyłączone. Interfejs przejrzysty i prosty, a nie jak w 8.1, że wszystko kafelkami zawalone. Uzyskałem też wzrost FPS w wielu gracz.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Od jakiegoś czasu korzystam już z oryginalnej wersji Windows 10 i jestem naprawdę zadowolony. Przyzwyczaiłem się do interfejsu, mniej zamula, jest wygodniej. 

Na nowym kompie z dyskiem SSD system włącza mi się szybciej niż monitor  ^^  ^^

Jeśli chodzi o szpiegowanie, zawsze można powyłączać - ale i tak nas szpiegują. Jak nie wyszpiegują przez system to wyszpiegują przez strony internetowe i wszelakie programy. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności