frez Opublikowano 27 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2016 Przedwczoraj przerzuciłem się na win 10. Ogólnie wrażenia dobre i fps ciut więcej. Co do braku prywatności, to nie ma problemu z wyłączeniem tych wszystkich pierdół. Jedyna rzecz która mnie boli to o wiele dłuższe włączanie się komputera.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2016 Mój uruchamia się 5 sek, a na win 8.1 bylo ze 20 :P
Właściciel GET Opublikowano 27 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 27 Lipca 2016 Czy jest opcja przywrócenia do Win7?
frez Opublikowano 28 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2016 Jest, chyba w ciągu 14 dni. Sam wcześniej przywróciłem, bo nie mogłem poradzić sobie ze sterownikiem graficznym. Wszystko idzie sprawnie.
Karysu Opublikowano 28 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja tam w sumie też mogę polecić win 10. Pirackie gry też działają i nie ma problemu żadnego z blokowaniem takich programów (kolega powiedział :) ) 1
Szyderca Opublikowano 30 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2016 No dobra, ale interfejs w 10 jest skopany.
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 31 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Trzeba się przyzwyczaić. Na początku mi się wydawał trudny, ale potem było ok. 1
Duże Jot Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zawieszony Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dla mnie interfejs w 10 jest okej, na pewno dużo lepszy niż ten w 8/8.1
Krystek Opublikowano 2 Października 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Października 2016 Jestem użytkownikiem Windows 10 PRO od ponad pół roku. Jestem bardzo zadowolony z tego systemu. Wszelkie śmieci szpiegujące, zostały wyłączone. Interfejs przejrzysty i prosty, a nie jak w 8.1, że wszystko kafelkami zawalone. Uzyskałem też wzrost FPS w wielu gracz. 2
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 5 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2016 Od jakiegoś czasu korzystam już z oryginalnej wersji Windows 10 i jestem naprawdę zadowolony. Przyzwyczaiłem się do interfejsu, mniej zamula, jest wygodniej. Na nowym kompie z dyskiem SSD system włącza mi się szybciej niż monitor ^^ ^^ Jeśli chodzi o szpiegowanie, zawsze można powyłączać - ale i tak nas szpiegują. Jak nie wyszpiegują przez system to wyszpiegują przez strony internetowe i wszelakie programy. 2
Rekomendowane odpowiedzi