Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 5 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Imię: DamianWiek: 19Od kiedy u nas grasz: grudnia 2013r.Gram na serwerze: CODZa co cenisz naszą sieć: Za ogarnięte serwery, ogarniętą administracje i stanowczego właściciela.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Gdyż gram tutaj bardzo długo oraz jestem w TOP1 przegranych godzin (800+h) na owym serwerze.Inne informacje o sobie: Jestem osobą spokojną, a zarazem potrafię być pozytywnie walnięty xd jestem zwykłym chłopakiem o twardym charakterze. Interesują mnie wypady ze znajomymi, kobiety, siłownia, mocne pier..lnięcie czyli boks, podróże, dobra muzyka club,dance,pop,rap. dobra zabawa i inne. Zawsze znajdę czas aby pograć na serwerze :) Edytowane 5 Lipca 2015 przez Kropka ( . )
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! 1
Właściciel GET Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi