Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Myślę że warto było by założyć poradnik gdzie każdy doświadczony gracz może opisać grę swoją ulubioną klasą, przedstawić tu swoje osobiste przemyślenia, odczucia. Dlaczego właśnie tą klasą zdecydowałeś się grać,  jaki jest Twój sposoby gry (taktyka, z czego warto korzystać, jakich perków używać). Rozumiem że jest kilka osób którym dzielenie się "fachową" informacją może być trudne ale dzięki temu będzie może więcej doświadczonych graczy a co za tym idzie większy fun :)  

Fajnie by było gdyby swoimi przemyśleniami dzielili się gracze którzy mają już większe doświadczenie.

Co Wy na to? 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Sam myślałem nad napisaniem poradnika do klas premium. Mam każdą z nich powyżej 85 lvla i każdą nuke po minimum 3 razy. Dla mnie nie głupi pomysł bo w końcu nie mało na serwerze ludzi pytających się "czym grać". Moglibyśmy odsyłać ich do tematu na forum. 

Edytowane przez frez
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Sam myślałem nad napisaniem poradnika do klas premium. Mam każdą z nich powyżej 85 lvla i każdą nuke po minimum 3 razy. Dla mnie nie głupi pomysł bo w końcu nie mało na serwerze ludzi pytających się "czym grać". Moglibyśmy odsyłać ich do tematu na forum. 

Właśnie o to mi chodziło (o te pytania kim grać?). A Przy tym zachęta by zajrzeli na forum w końcu :P Ja mógłbym opowiedzieć się co do speedhakera 138 lvl chyba :) :D 

Opublikowano

No super pomysł :) Jakby się ten poradnik już bardzo rozwinął, można by było umieścić na serwerze link. To zamiast odsyłać na forum, sami by wchodzili. Każdy by na tym zyskał.

Opublikowano

Bradzo Dobry pomysł, Fajnie było by poczytać jak się komu gra rużnymi klasami :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zastanowimy się nad tym i być może powstanie taki poradnik. Na chwilę obecna temat zamykam bo nie są potrzebne kolejne komentarze, że to dobry pomysł bo wszyscy to wiemy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności