Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 1 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2015 Wpisujemy m.in. nasz czas spędzony na tym serwerze, taka mała ankieta :D http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.59:27015/top_players/<-- Tutaj znajdziemy nasz czas wyszukując po nicku Najlepiej wypełniać według wzoru: Mój nick: Imię:Wiek: (można pominąć :D)Od kiedy gram:Do kiedy będę grał: Czas online: Dlaczego akurat wybrałem ten serwer:Najlepsza osoba z administracji: (wpisujemy nick)Zamiar kandydowania na admina: Oczywiście/Nie/Może w przyszłości.Ulubiona klasa:Ulubiony perk:Ulubiona mapa:Zainteresowania: Do skopiowania w trybie BBCODE: [b]Mój nick: [/b] [b]Imię:[/b] [b]Wiek: (można pominąć :D)[/b] [b]Od kiedy gram:[/b] [b]Do kiedy będę grał: [/b] [b]Czas online:[/b] [b]Dlaczego akurat wybrałem ten serwer:[/b] [b]Najlepsza osoba z administracji: (wpisujemy nick)[/b] [b]Zamiar kandydowania na admina: Oczywiście/Nie/Może w przyszłości.[/b] [b]Ulubiona klasa:[/b] [b]Ulubiony perk:[/b] [b]Ulubiona mapa:[/b] [b]Zainteresowania:[/b]
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2015 Mój nick: .Imię: DamianWiek: rocznikowo: 20latOd kiedy gram: od listopada/grudnia 2013r (wtedy był chyba jakiś inny nick xd).Do kiedy będę grał: zapewne aż mi się znudzi :DCzas online: 689 hours, - z 50hours bo mi na nick wbijają xdDlaczego akurat wybrałem ten serwer: Był to przypadkowy serwer i mój pierwszy raz z cod modem. Spodobał mi się i jakoś gram tylko tutaj.Najlepsza osoba z administracji: WSZYSCYZamiar kandydowania na admina: Może w przyszłości.Ulubiona klasa: ZabójcaUlubiony perk: platynki xdUlubiona mapa: de_dust2Zainteresowania: informatyka, boks, sport (nie usiedzę długo w miejscu :D gdy nie gram xd), podróże, rap, dobra muzyka (klubowa, dance), dobra zabawa, wypady ze znajomymi, mechanika (lubię zapierdalać samochodem xd) itp. xd
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 4 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2015 Nikt Cie nie lubi i nie chce się podzielić informacjami, więc temat zamykam :D 2
Rekomendowane odpowiedzi