AquaDay Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Imię: ŁukaszWiek: 16latOd kiedy u nas grasz: Rejestracja: 16 mar 2015 dzisiaj mamy 2 kwi 2015Gram na serwerze: Only AWP CS:GO oraz od czasu do czasu zdaża mi się grać na innych serwerach.Za co cenisz naszą sieć: Za wspaniałych ludzi których tu poznałem oraz za systematyczność i chęć do pomocy dla graczy przez Administracje.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Często siedzę na forum i czytam różne tematy staram się wypowiadać w tych tematach na które znam odpowiedz bądz potrawie udzielić pomocy.Inne informacje o sobie: Jestem Łukasz mam 16lat (UP ^^) jestem osoba o bardzo radosnym charakterze. Moje zainteresowania to piłka nożna oraz jazdą na rowerze. 2
Właściciel GET Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! 1
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :) 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi