Szaku Opublikowano 12 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 Witajcie, dla tych co nie wiedzą - wystarczy, że podłączycie swoje konto steam z kontem twitch i podczas oglądania meczy możecie otrzymać skrzynki, które można otworzyć bez kluczyka. Szans na drop to szacowane 0.5%. Zawsze coś. Konto twitch możecie połączyć pod linkiem: twitch.tv/settings/connections Podczas oglądania na GOTV nie trzeba podłączać konta, ale proponuję połączyć i oglądać spotkania w grze i na twitchu, dla pewności.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 Iem oraz esl tak oglądałem i nic :( mam nadzieje ze teraz cos wpadnie
Szaku Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Skrzynki dropią tylko podczas meczy! Kanrin - trzeba mieć farta jak skurczybyk, żeby wyleciała skrzyneczka. Edytowane 12 Marca 2015 przez Szaku
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 Pierdolisz?! Nie wiedziałem gram od wczoraj. Konto polaczone oglądam na twitchu envyus a na Cs titan
Szaku Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 Tak jak ja, więc musisz być cierpliwy, może coś dropnie.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 No mój kumpel oglądał tylko 10 minut i mu dropła skrzynka za 3 euro XD Ale lagi na go tv są masakryczne xd
Szaku Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 Ja robię tak - włączam twitcha, mecz na gotv i robię coś innego. Mam nadzieję, że coś mi dropnie, bo jutro jadę do Kato i nie będę oglądał.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 Właśnie dostałem info od kumpla, że jego kumpel już ma 4 skrzynki, bo ogląda na 4 kompach XD
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 aż chętnie zobaczyłbym screena do tych 4 skrzynek :) na chłopski rozum nie możesz być na 2 meczach jednocześnie :) czyli jedno konto = 1mecz (na raz) = 1x szansa na dropa 2 konta = 2 mecze (na raz) = 2x wiecej farta na dropa Więc takie oglądanie na innych przeglądarkach np 2x twitch i do tego gotv z jednego konta STEAM nic nie daje. Bynajmniej tak to rozumiem
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 Więc takie oglądanie na innych przeglądarkach np 2x twitch i do tego gotv z jednego konta STEAM nic nie daje. Bynajmniej tak to rozumiem Przecież 4 konta steam na 4 kontach twitch, 4 kompy, więc o co ci chodzi?
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 14 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2015 Gratki:) mi nic :( szkoda ze vp odpadlo :/
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 14 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Mam pytanie.W jaki sposób można sprawdzić czy dropla czy nie ta skrzynka? Tak to wyglądać powinno! ;) Edytowane 14 Marca 2015 przez Kanrin Link do screena
LaggeR* Opublikowano 15 Marca 2015 Wykluczony Opublikowano 15 Marca 2015 Ja dostałem wczoraj skrzynkę podczas Virtus pro vs Fnatic :)
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Miałem streama włączonego praktycznie na każdym meczu przez te 3 dni, a nic mi nie poleciało :( Ale za to kumplowi (fartuch jak cholera) poleciały 2x cobble, 1x inferno i 1x dust II... czyli jest do przodu jakieś 80 euro co najmniej. Niezły zysk jak za samo oglądanie twitcha :P
Kazuya Opublikowano 6 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 haha, a ja obejrzałęmm jakieś 2 mecze (praca mi nie pozwalała) i nawet nie wiedząc wydropiła mi skrzynka Cache ;D poszłą za 6 euro i kupiłem za to Teca :)
LaggeR* Opublikowano 6 Września 2015 Wykluczony Opublikowano 6 Września 2015 Może chciałby ktoś kupić ode mnie skrzynię z meczu VP vs Fnatic, mapa Cobblestone? :D
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 27 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi