Skocz do zawartości

[KOSZ] Poradnik COD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje wykonac jakis poradnik do naszego MODa przez jakiegos ogarnietego gracza...

Wszystkie dostepne perki plus co daja klasy i ich umiejetnosci (to jest tylko zeby wszystko bylo w jednym temacie) wszystkie potrzebne komendy uzycie perka itd co to jest /ks za co sie dostaje i cala rozpiska co jest to i to...

Jestem nowy na serwie i wlasnie takich informacji mi zabraklo zeby fajnie sie gralo i wszystko wiedzialem...szukalem nie znalazlem nic (po za klasami) a wiadomo na serwie nie chce za bardzo meczyc ludzi pytaniami...

Wiadomo cos takiego musi zrobic jakis ogarniety gracz. Chwile na to zejdzie ale na pewno ulatwi i usprawni gre.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1 osoba raczej tego nie wykona, ale jestem jak najbardziej za wykonaniem czegoś takiego (we 2-3 osoby) i za przypięciem tego tematu do działu off-topic albo poradniki :D

Opublikowano

wiesz ja nie mowie ze to ma wykonac 1 osoba...

mozna nawet i w 10 osob byle takie cos zrobic...

ja jako nowy gracz musialem dopytywac co to jest /ks i za co ja to otrzymuje...

zeby nie bylo na forum szukalem ale nic nie znalazlem tak samo jak perki...

• 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności