Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pytam się Ciebie idioto, bo inaczej nie da się tego nazwać podaj mi imie i nazwisko tej osoby albo proporcje makroskładników, jakie mają w swojej diecie.

Ja bazuje tylko na tym co jest w necie? ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^

Maratończycy tyle nie jedzą, Michael Phelps, ktory jest 28-krotnym mistrzem Świata, ktory trenuje po 8h dziennie i ma treningi typu, że przyczepiają mu do nogi 10kg na basenie i przez 5 minut musi się utrzymać mając złączone nogi ruchem podobnym do pracy płetwy, powiedz mi, że jakiś klocek, który wykonuje wysiłek tylko przez kilka sekund ma większe zapotrzebowanie.

Jak widać, nawet nie potrafisz podać przykładu ani ułożenia makrosów, więc o czym my tu mówimy?

Nie pogrążaj się i skończ te biedne gadanie.

8 posiłkow dziennie po 2,5k kalorii, śpisz 8h, czyli co 2h musisz jest 2,5k kalorii hahahahahahahaha

Dobre sranie pewnie jest po tym :D

Opublikowano (edytowane)

bo sranie jest, ale w chuja nie lece bo nie mam takich powodów by kłamać 

jedzą jak świnie,ale poważnie takie ilości, że sie w pale nie mieści 

Edytowane przez DZEJDZEJ
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A możesz mi coś doradzić, bo robie 450kg na przysiad i boli mnie klatka od tego, może muszę jeść więcej? :D

A tak, żeby przeciągnąć bekę powiedz mi czy to są kulturyści, ciężarowcy czy co?

Opublikowano

pierdnij sobie to ci przejdzie

A w tym twoim sposobie zycia masz jeszcze sposob na wyciaganie metrowych zakrzepow krwi?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ta, bo Kai Greene Mr.Olympia ma diete z samych pizz i frytek XD

Rzeczywiście na tym się buduje masę - w makroskładnikach wychodzi, że ma 1kg tłuszczu w diecie <clap>

A na redukcji (ciekawe z jakiej ilosci kcal, 10000?) co je? Kebaby? ^^

Kai Greene je tyle po wygranych zawodach, a nie wiem czy wiesz, kulturyści mają w zwyczaju się ładować po nich, a chyba on codziennie zawodów nie ma? :D

Sam w filmiku mówił, że sam się nagradza za wygrane zawody :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przecież on sam powiedział, że je teraz takie gówno, bo wygrał zawody, a codziennie nie może sobie na takie rzeczy pozwolić, bo miałby wyniszczoną każdą część swojego ciała.

A 100% Twoich wypowiedzi dot. tego "ja wiem, ty gówno wiesz" "nie wmowisz mi tego" "chyba wiem lepiej".

Skończ już pisać pod moją wypowiedzią, ale błagam, nie doradzaj nikomu, jeżeli chodzi o siłownie z takim podejściem, bo zniszczysz komuś życie.

Pozdrawiam,

Bez odbioru.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co takiego jest niepotrzebne?

• 2 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności