Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w tym temacie chciałem uaktualnic niektóre propozycję, a mianowicie :

* Co z rozgrzewka na serwerze ?? Według mnie super pomysł ;)

* Czy jest możliwość dodanie na serwerze takich przyśpiewek, typu : " Muultikill " lub " O kur*a ale dupszot" no tego typu, kto długa gra w CS'a pewnie wie o co mi chodzi :)

*  Asysty ? Bardzo fajny pomysł, znakomicie spisałby się na COD MODZIE ?? Co myślicie ?

* Podkładanie bomby  ?? A mianowicie możliwość podlożenia bomby w biegu. Nie było by lepiej ?

*  Ustawienie takiego jakby timera, który nie pozwalałby kampić (stać w jednym miejscu ) dłużej niż "x" sekund ?

* Nagrody ? Za 1, 2 oraz 3 miejsce. Np. na koniec rundy dla tych osób  + "x" expa.

* Dodanie misji / questow dla wszystkich do wyboru ?

* Noże ? Dla danej klasy inny nóż, np. dla ninjy jakiś tasak / maczeta, a dla innych co innego ?

* Odnowienie klas poprzez dodanie czegoś nowego klasom, ktorymi prawie nikt nie gra ?? Na serwerze jest tyle klas, a i tak większość gra premkami lub Namiestnik, Szeregowiec.

Z góry przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem, ale pare z tych propozycji jest na prawdę świetnie dla serwera ;) 

Pozdrawiam S t r a n i e r i i  *.*

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do klas to przy każdym update-cie coś jest w nich zmieniane, więc o to raczej nie musisz się martwić. Co do pozostałych propozycji to prócz rozgrzewki jakoś do mnie osobiście nie przemawiają, bo specjalnie nic by nie wniosły do serwera, a pewnie by go bardziej obciążyły.  Nesty z resztą pisał, że szykuję ogromny update serwera COD i myślę, że warto poczekać na zmiany jakie on przyniesie.

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Pomysł nie został porzucony. Problem jest z jego wdrożeniem.

AD 2. Przecież jest.

AD 3. Asysty były i mogę wdrożyć już lepszą wersję tego.

AD 4. Nie, trochę realizmu...

AD 5. Jest w TODO, problem jest z jego wdrożeniem przez system wyboru map.

AD 6. Nie będzie tego - ostatecznie podjęliśmy taką decyzję; ale prawdopodobnie pojawią się na naszym nowym COD MOD 401 LVL.

AD 7. A po co? 

AD 8. Co chwile wprowadzamy różne zmiany.

Pzdr.

Opublikowano

Zgodzę się z Kierowcą, że warto jednak poczekać na tego nowego update ;)

Nie wiedziałem że planujecie zrobić Cod Moda 401 lvl. Super pomysł, ale czy nie straci na tym obecny COD ?? A co do misji / questów to np. wybiera się quest : zabij 5 ninjy i w nagrodę z 2000 expa. Czy gra nie była by wtedy bardziej wciągająca ? Wrócę jeszcze do przyśpiewek, czy nie lepiej te obecne było by zastąpić jakimiś wesolymi polskimi utworami ?? Takimi które każdy zna i lubi sobie nucic ? Chodzi mi bardziej o takie z lat 70/80/90.

To tylko takie moje małe propozycję, bo bardzo podoba mi się wasz serwer i codziennie z chęcią na nim gram ;) Bardzo dobra robota.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności