Necro / Adrian Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam. Mam problem z cs. Włączam gre i wszystko jest okej, jak wbijam na server jestem 3 sekundy i mi wyłącza się cs. Wie ktoś co to może być ?
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Podaj wydruk z konsoli może wtedy ktoś coś będzie wiedział.
Właściciel GET Opublikowano 5 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
-=ReKsiO=- Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi