Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wierze.Te forum tyle przeszło.Tyle zmian na lepsze.Gratuluje wam Administratorom, że tak dzielnie wytrwaliście.Mam nadzieję, że i ten rok będzie jeszcze lepszy.

Opublikowano

Szacun dla Nesty'ego ! To u Was nauczylem, zaczolem grac ze statami, rankingiem 25 tys a teraz mam 27 rank. Uklony dla Nesty'ego !!!! :)

Opublikowano

Gratulacje. Swietne osiagniecia, przemila atmosfera. Oby tak dalej, trzymam kciuki :)

Nesty, mniej stresu na ten 2015 bo sie nam chlopie wykonczysz a nikt nie poprowadzi Fragujemy tak wysoko jak ty :) Zdrowka zycze  :* :D

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Będę z Tobą Nesty do końca swojego żywota, byłem od samego początku i będę jeszcze dalej. 

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bardzo ciekawie się to czyta, dla tych którzy wcześniej nie mieli styczności z siecią. Wszystkie najważniejsze informacje świetnie oddają wagę całego przedsięwzięcia i trudów jakie napotykała na swojej drodze do sukcesu ekipa. Jestem pełen podziwu dla wszystkich tak zaangażowanych w ten projekt osób. Na takiej sieci aż chce się grać!

Samych sukcesów dzięki ciężkiej i efektywnej pracy w tym 2015! Byle by zdrowie na tym nie cierpiało!

Opublikowano

Nesty jak zwykle rozpisał się na temat i dość szczegółowo świetne podsumowanie :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zawsze na Naszej drodze napotykamy jakieś przeszkody... W związku z tym, chciałbym, aby Nasza sieć napotykała tych przeszkód jak najmniej w całym 2015 roku. 

Pzdr. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cieszę się, że dołączyłem do ekipy FRAGUJEMY.COM i dość szybko mnie przyjęliście w swoje ramiona.

Życzę wielu sukcesów w 2015, Necjuszowi niskiego ciśnienia, a reszcie spełnienia na swoich stanowiskach !

GLORY GLORY FRAGUJEMY.COM  ;*

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przeczytałem całą historie fragujemy, zakręciła się łezka w oczach, jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem że od powstania sieci przeszło tyle przeszkód i naprawy wszystkiego no po prostu szacunek. Cieszę się że nie marnujesz tego i nadal chcesz pociągnąć do szczytu :) Gratulacje 

Nesty, mam nadzieje ze w roku 2015 będzie o wiele mniej nerwów życzę również zdrowia co jest właśnie dla Ciebie ważne i miejmy też nadzieje ze nikt w niczym nie zaszkodzi w sieci a to się czasami zdarza. Będziemy mogli pomóc jak tylko czas na to pozwoli i nie damy się by nam czegoś psuli. 

Jeszcze raz gratuluje. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Gratuluję osiągnięć wszystkim wyróżnionym, jak i tym którzy tam się nie pojawili, a przysłużyli się sieci ^^. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje wszystkim, a w szczególności Wielki SZACUNEK dla Nesty'ego. Dzięki za wytrwałość, poświęcenie dla tej sieci. Być z wami, to jak być w takiej wielkiej rodzinie

Opublikowano

gram od roku i jest tu zaje*****e dzięki całej administracji mile spędziłem ten rok  <clap> oby ten rok był lepszy od poprzedniego <heyo>

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ciesze się, że mogę być częścią tak wielkiego przedsięwzięcia.

Wielki kciuk dla właściciela !
Dobra robota.

Opublikowano

Cóż czytanie tego zajęło Mi 30 minut, ale warto było. Na początku chciałbym pogratulować osobom, które wygrały/zostały wymienione w Plebiscycie, szczególne brawa dla Nestiuszka, który odwala kawał dobrej roboty, na żadnej z poprzedniej sieci, właściciel nie wkładał tyle serca jak na FG. Gratulacje.

Oby obecny rok był jeszcze lepszy i mam nadzieję, że za rok spotkamy się w takiej samej ekipie, a nawet większej.

Jeszcze raz gratulacje.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Bardzo fajna strona jak i serwery , gratulacje wszystkim którzy starali się aby serwery jak i forum były na najwyższym poziomie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności