Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oczywiście ja dodam tutaj co swoje, mianowicie:

Pamiętam jak tutaj przybyłam, kompletny żółtodziób, uwierzycie, że nie potrafiłam bindować klawiszy? ;) Miło wspominam początki i jeśli mam być szczera nigdy bym drodzy gracze, admini i sam Nestjuszu - nie pomyślała, że stanę na stanowisku administratora tak dobrej sieci, przy boku gmyraśnego, groźnego i cudownego właściciela, przy boku wspaniałych ludzi, którzy dotrzymują nam kroku od lat, nie będę wymieniać, bo mogłaby, niechcący o kimś zapomnieć i nieświadomie urazić. Cieszę się, że mogę być świadkiem jak to wszystko się rozwija, pomagać każdemu z osobna jak tylko mogę i wiedzieć, że uczestniczę w życiu sieci. 

Od rejestracji mojej miną dwa lata, dokładnie 16 stycznia, a byłam na serwerze już w grudniu. Dużo wspomnień - rzeknę wręcz irracjonalnie - mam tutaj zatrzymanych, ba, zdarzały się łzy, uśmiechy, napady radości, coby nie patrzeć - widzicie, ta sieć jest już jakąś część mojego życia zajęła. 

Należy zdecydowanie podkreślić to co napisał Nesty - wiele się pozmieniało, oczywiście na lepsze. Nowe serwery, nowa ekipa, nowe osiągnięcia - brawo! Oby tak dalej, trzymam kciuki i dołożę wszelkich starań, by pomagać i by wyszło nam wszystkim na dobre. 

Co do mojej ciętości: ja Wam dam, poczekajcie, dopiero cięta w 2015 roku będę, bójcie się! diab9.gifdiab9.gifdiab9.gif

• Ustrzel fraga! (+) 16
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wszystko się pięknie rozwija, oby tak dalej. Gratuluję całej sieci jak i również jej użytkownikom :). Oby kolejny rok przebiegał bez większych przeszkód!

Opublikowano
  • własny Counter-Strike 1.6
  • serwer do BF4

Własny Counter Strike? Ale jak? :D

A serwer do bf3 będzie w planach?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Własny Counter Strike? Ale jak? :D

Normalnie, pozmieniane modele, gamemenu itd.

----

Pamiętam początki FG... jak ten czas szybko leci ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

I na jakiej zasadzie ma to działać? Przecież silnika chyba nie rozgrzebią.

• Właściciel
Opublikowano

Serwer do BF3 nie wiem, ale do BF4 na pewno. A co do własnego CS'a, po prostu będzie nasz klient, który będzie oferował różne dodatki. Są i CS'y od cssetti, plsetti i cała masa tego, lecz my chcemy działać uczciwie. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gratuluję wszystkim, którzy w jakimkolwiek stopniu przyczynili się do rozwoju naszej sieci, ktora dalej pnie się w górę.

Oby w tym roku było jeszcze lepiej! :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Przeczytałem wszystko, było warto. Dopiero teraz uświadomiłem sobie ile to jest poświęcenia, czasu oraz innych aspektów, byśmy mogli spokojnie grać na serwerach. Doceniamy to co dla nas robisz, dlatego życzymy (a przynajmniej ja), abyś dalej, prężnie rozwijał tą sieć serwerów, aby pozycja stale była topowa, a na serwerze najlepsza atmosfera. Dodam tylko z mojej obserwacji, że niewidziałem żadnej wzmianki o serwerze CS GO AWP, ale jest to zrozumiałe przy tak wielu, innych ważnych rzeczach i wydarzeniach. Pozdrawiam.

@Edit

Wcale się nie dziwię i dlatego doceniam Twoje poświęcenie. W dążeniu do celu zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie chciał nam przeszkodzić.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

No niestety, zdrowie moje słabnie i kto wie, co przyniesie przyszłość. Nie wykorzystuję zdrowia jako biletu przetargowego do tego, aby Was w jakikolwiek sposób ustawić. Wy sami jesteście na tyle dojrzali, a przynajmniej Was tak postrzegam, że zrozumiecie ile pracy w to wszystko włożyłem i, jak pewne sytuacje nieprzyjemne ( a jest ich wiele momentami ) odbija się na moim zdrowiu. 

Opublikowano

Miło się czytało... fajnie że fragujemy.com się tak rozwinęło, od mojej ostatniej wizyty dużo się pozmieniało i dużo mnie ominęło ale jak widać niektórzy admini pozostali, co mnie niebywale cieszy. Coś mnie wzięło by podzielić się z Wami własnymi refleksjami :P, to chyba przez kacyk. Podczas mojego 3-miesięcznego urlopu mam zamiar trochę Wam potowarzyszyć, więc do zobaczenia na dd2, bo z tego co czytałem 4fun zapewne oblegany :P.

Opublikowano

Super ze powstał ten post! Kasy może zobaczyc jaka prace wykonuje Nesty i jaki jest w tym kawal dobrej roboty :) są bylem ciekawy początków FG ale dzisiaj juz wiem jak powstał :D wczesniej dochodzily do mnie nieliczne informacje na ten temat. Na pewno możemy być w pełni usatysfakcjonowani rozwojem naszej sieci ioby rok 2015 byl jeszcze lepszy dla nas niż poprzedni!

Gratulacje dla calej ekipy FG a szczególnie do Cb Nesty :) tylko miej więcej dystansu do tego wszystkiego :)

Pozdrawiam POLISH

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Świetne podsumowanie, bardzo fajnie się czytało. Gratuluję zwycięzcom plebiscytu oraz całej ekipy, a przede wszystkim Tobie Nesty za tak duży wkład w to wszystko.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czas szybko płynie. Co do podsumowania bardzo dobre. Zawarłeś w nim wszystko co dotyczy sieci. Sam pamiętam swoje początki :) Aż się łezka w oku kręci  :|

Mam nadzieję, że po tym poście jeszcze większa część osób doceni fakt, że włożyłeś w tę sieć na prawdę dużo nie tylko czasu, ale przede wszystkim właśnie zdrowia. 

• Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano (edytowane)

Oooo proszę bardzo, to mi się podoba :) Tu własnie widać jeszcze lepiej Twoją  pracę Nesty, a także to co robisz. Owacje na stojąco za to co robisz. Oby tak dalej. Gratulacje także dla lauretów Plebiscytu. 

Uważam, że pomimo Twojego zdrowia starasz się z całego serca i wkładasz je w tą sieć ! Chwała Ci za to !

Edytowane przez KeBaB
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Doskonałe podsumowanie całego roku. Widać w nim ,że większość zmian przyniosła zamierzony efekt bowiem pozytywnie wpłynęła na serwery i rozwój sieci. Mimo,że zdarzały się też błędy to były one szybko eliminowane/naprawiane i koniec końców były one poniekąd ... początkiem zmian na lepsze.Gratuluję Nesty wytrwałości i jestem pełen podziwu,że nigdy nie spoczywasz na laurach. Ogromny szacunek! To wielka przyjemność być częścią społeczności "Fragujemy" i oby ten nowy 2015 był jeszcze lepszy dla nas Wszystkich!

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Świetnie przygotowane podsumowanie ubiegłego roku jak i geneza Fragujemy! Jestem tutaj ponad rok i to tutaj zauważyłem czym jest sieć z prawdziwego zdarzenia jak wiele osób dba i pielęgnuje ten projekt aby innym czas umilić ;)

Jestem z tego dumny że jestem jednym z Fragowiczów oraz bardzo się ciesze że tak wielu z Was ma do mnie zaufanie :)

Rok 2014 był naprawdę pracowity dla całej ekipy FG a w szczególności dla Nestiego za co chciałbym Ci naprawdę podziękować. Dzięki Tobie zrzesza się tutaj ogrom ludzi tych pozytywnych jak i niestety tych negatywnych. Zbudowałeś coś pięknego praktycznie od podstaw, a my powinniśmy czuć się zobowiązani do tego aby pielęgnować to co mamy ;)
Na Nowy rok 2015 chciałbym życzyć... a Wymyślcie sobie coś ;)

Oby tak dalej! I jak najmniej problemów ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Świetny Post ! Jestem od niedawna z Fragujemy i po takich postach widać, że dobrze trafiłem i zostałem tu na dłużej ! Życzę wiecej siły ! wiecej szczęścia i przede wszystkim ZDROWIA !. :-) Oby tak dalej !

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

naprawdę miło się tu spędza czas. Zarówno bawiąc się jak i pracując. Powiem szczerze że pierwszy raz spotkałem się z tak zarządzaną siecią serwerów (po 3 miechach wbiłem sobie w końcu że to nie serwerownia :D). Wszystkie sprawy są załatwiane na bieżąco z minuty na minute dzięki solidnemu team'owi. A o Nesty już nie wspomne bo mi cukru do porannej kawy zabraknie  <clap2>

• Ustrzel fraga! (+) 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności