Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 29 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 No to polećmy z tematem, na rozgrzewkę zapraszam CyCa do wyzwania ;) Prace: 1. 2. 3. Inne: Pierwsza praca robiona w celu odświeżenia moich umiejętności, długi czas nic nie wykonywałem. Druga praca robiona na zlecenie dla organizacji imprez klubowych (płatna/40zł). Trzecia praca również na zlecenie dla Yoda, użytkownika forum. Zachęcam do komentowania i rywalizacji, enjoy :D 8
igi66 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Prace są super.Może napisze zlecenie żebyś mi wykonał xD.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 29 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 No dobra jedziemy ;) 1. 2. 3. Dodatkowa praca (nie podlega ocenie): Inne: Pierwsza praca zajęła mi najwięcej czasu prócz renderu, który wycinałem ze stocku nie miałem nic. Druga banerek dla FG starałem się ^^ mam nadzieję, że się podoba ;p Trzecia praca sygnia dla Hayu'a znanego teraz jako Yoda ;p. Dodatkowa praca (według mnie najlepsza) nie daję jej bezpośrednio do oceny w wyzwaniu no bo wiadomo bym wygrał od razu ^^. Zapraszam do oceny ;). 7
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Graficiarz → Galerie i prace → Pojedynki do Hyde park → Graficiarz → Galerie i prace → Pojedynki → Nierozstrzygnięte
Właściciel GET Opublikowano 27 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 27 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi