Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może to nieodpowiedni dział na taki wątek, jednak pewien problem, który mam już od jakiegoś czasu, bardzo mnie denerwuje. Nie mogę wejść na serwer. To znaczy mogę, ale na dwie, trzy sekundy. Potem mnie wywala z komunikatem "Timed out". W konsoli wyswietla się coś takiego: 

UILD 6132 SERVER (0 CRC)
Server # 121
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Requesting tempdecal.wad from server
papiesz connected
Couldn't open file overviews/zm_dust_world.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/zm_dust_world.txt. Using default values for overiew mode.
GdDPp dropped

Proszę o pomoc, gdyż zależy mi aby pograć na Waszym serwerze.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Couldn't open file overviews/zm_dust_world.txt

Z tego co się orientuję musisz pobrać tą mapę "/zm_dust_world" http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2119/tutaj masz link 

@Pablo wystarczy wrzucić ten pliczek do folderu "maps" przy wejściu na serwer wszystko "zrobi" się automatycznie 

Edytowane przez PiKaChU ^.^
  • Właściciel
Opublikowano

To, że nie masz pliku w overviews nie oznacza, że nie możesz grać na serwerze. Ci dwaj się po prostu nie znają i nie wiedza, co piszą. Mapa Ci się załaduje bez problemu bez tych plików, bo w/w info wskazuje tylko i wyłącznie, że mapa udostępnia, np. schemat mapy, ale na FTP albo nie znajduje się to wgrane albo Ty tego nie masz. Niemniej jednak, te pliki nie są potrzebne do tego, aby odtworzyć mapę. To samo jest z dźwiękami, nie będziesz ich mieć, nie będą Ci się odgrywać - proste. Czym innym jednak jest, gdy modele są dołączone do mapy bądź plik .wad. To są bardzo ważne pliki, bez których nie odpalisz mapę. Wtedy wyrzucałoby Ci CS'a do pulpitu z errorem i nie mógłbyś wbić w ogóle na serwer. W przypadku "timed out" oznacza utratę połączenia / sesji z serwerem - to już dziecko 5 letnie umiałoby przy niskiej znajomości j.angielskiego przeanalizować ten problem i powtarzam: błąd powoduje nowe dproto 0.9.491. Czekam na poprawkę, ale będzie ona pewnie dopiero za kilka dni. 

Pzdr.

• 9 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności