daNNN Opublikowano 11 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Wiecie może kiedy wychodzi nowa operacja xd? # Temat można zamknąć, dzisiaj wyszła nowa operacja :X Edytowane 12 Listopada 2014 przez daNNN
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2014 Ale w sumie mozna poorowadzic tutaj dyskusje na temat tej operacji :p jak dla mnie najgorsza. Slabe skiny, mapy nie wiele lepsze.. Osobiście nie kupilem tej operacji moze kupie za jakiś czas ale watpie. Jak narazie najlepsza wg mnie byla operacja Phoenix, breakout tez nie byl swietny aczkolwiek mial fajne mapy w szczególności insertion :)
daNNN Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2014 Dla mnie to pierwsza operacja xD Ale przyznam Ci rację, w skrzynkach brzydkie (jak dla mnie) skiny oczywiście nie wszystkie. +2 misje na 4 dni :/ trochu słabo.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 13 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2014 w breakoucie też tak jakoś było że były misje ograniczone ale nie pamiętam do ilu na tydzień. w skrzynkach nie ma nic ciekawego. wiec nie kupuje bo raczej nie odrobie tych 5€ a dostęp do map mam co mnie bardzo irytuje. bo ja wychodze z założenia że skoro kupiłem operacje to chce mieć więcej niż inni tak jak było w phoenix. Kupiłeś to miałeś dostęp do map z operacji nie kupiłeś to mogłeś grać z kimś kto Cie zaprosił
ersO Opublikowano 13 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2014 Skin tylko do AK, mapy średnie... 2 misje na 4 dni, bezsens - niektóre misje to jedna mapa i zrobione. Liczyłem na więcej...
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 13 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgadzam się, operacja robiona na odwal. AK i SCAR to jedyne bronie, które mniej więcej jakoś wyglądają, reszta to badziew. Mapa Bazar nie jest zła, zaś reszta mi się nie podoba.
Rex1s Opublikowano 17 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 17 Listopada 2014 Oni niedługo tak zrobią ze nikt nie będzie grał w cs.go tylko w cs 1.6 :)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 17 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2014 nie zrobią tego. Z 1.6 nie ma zysku a ludzie chcą być "#yolo #swag" więc kupują nowe skiny droższe ładniejsze co tak naprawdę niczego nie zmienia poza wyglądem (kolor, motyw) Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile dziennie dostaje valve kasy ale jest to jakieś 15 000 $$$ i tylko za to że udostępniają rynek dla graczy CS a nie wspomne o innych grach typu dota2 TF2 itd
Rekomendowane odpowiedzi