Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Stare xD jest juz cale 2tyg na steamie xD ja to wczoraj Sb pobralem i moze dzisiaj zobacze co to :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Sciągam. ^_^

• Właściciel
Opublikowano

Stare xD jest juz cale 2tyg na steamie xD ja to wczoraj Sb pobralem i moze dzisiaj zobacze co to :)

Nie stare, tylko wypuścili beta. Teraz 2 dni temu oficjalnie wyszło. Szczerze? To się szybko nudzi. Wszyscy tak pisali, że jak się pojawi CS od Nexona to nagle fani ZM z CS 1.6 przeniosą się tu. Guzik prawda i od początku nie zgadzałem się z tą opinią. 

Gra jest darmowa, jeżeli tak myślicie, to się grubo mylicie. Jest to samo co w CS:GO, tylko CS:GO jest w dodatku płatne, a tu mamy "darmową" grę z masą dodatków płatnych. Ba, powiem więcej, tych dodatków płatnych jest multum niż w CS:GO. 

Ostatnia sprawa. Większość myli tego CS'a i mówi, że to jakaś nowa wersja, kontynuacja, bla bla bla. Guzik prawda. CS Nexon to zupełnie inny projekt oparty na licencji od Valve i ma niewiele wspólnego z CS 1.6. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To chyba każdy wiedział że za darmo nic nie ma. Znów potrzepią trochę hajsu z dzieciaków które chcą skiny czy co to tam jest.

• 2 miesiące temu...