Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 8 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Widzieliście takie cuda :D? Fani ZM :Phttp://store.steampowered.com/app/273110/fbMasakryczna lipa ta giera. Od razu wywalam ;] Edytowane 8 Października 2014 przez H4rmus Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 8 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 Stare xD jest juz cale 2tyg na steamie xD ja to wczoraj Sb pobralem i moze dzisiaj zobacze co to :) Cytuj
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 8 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 Sciągam. ^_^ Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2014 Właściciel Opublikowano 8 Października 2014 Stare xD jest juz cale 2tyg na steamie xD ja to wczoraj Sb pobralem i moze dzisiaj zobacze co to :) Nie stare, tylko wypuścili beta. Teraz 2 dni temu oficjalnie wyszło. Szczerze? To się szybko nudzi. Wszyscy tak pisali, że jak się pojawi CS od Nexona to nagle fani ZM z CS 1.6 przeniosą się tu. Guzik prawda i od początku nie zgadzałem się z tą opinią. Gra jest darmowa, jeżeli tak myślicie, to się grubo mylicie. Jest to samo co w CS:GO, tylko CS:GO jest w dodatku płatne, a tu mamy "darmową" grę z masą dodatków płatnych. Ba, powiem więcej, tych dodatków płatnych jest multum niż w CS:GO. Ostatnia sprawa. Większość myli tego CS'a i mówi, że to jakaś nowa wersja, kontynuacja, bla bla bla. Guzik prawda. CS Nexon to zupełnie inny projekt oparty na licencji od Valve i ma niewiele wspólnego z CS 1.6. 2 Cytuj
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 8 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 To chyba każdy wiedział że za darmo nic nie ma. Znów potrzepią trochę hajsu z dzieciaków które chcą skiny czy co to tam jest. 1 Cytuj
Shadow123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Gra bardzo szybko się nudzi nie polecam ściągać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi