Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Znowu jak wprowadzimy ograniczenia na rzucanie granatów, to gracz sobie pomyśli: "Kurde, muszę się od razu na samym początku rundy podłożyć, żeby szybko rzucić granat, bo w przeciwnym wypadku inni gracze mnie uprzedzą". Jak widzisz, i tak źle, i tak niedobrze. 

Opublikowano

sK0W3R0 ma rację będzie jeszcze gorzej

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Patrząc z tej strony masz wiele racji. Niemniej jednak nie można byłoby przynajmniej zmniejszyć zasięg takiego infeka na tych mniejszych mapach, tak aby jeden gracz nie załatwił od razu większości ludzi ? 

Opublikowano

Rosiol ten temat był wałkowany wiele razy i nic nie zmienią 

Opublikowano

Można by wprowadzić system co do granatów infekujących taki by one nie zarażały przez ścianę może to by w czymś pomogło na małych mapach.

To można by potraktować jako utrudnienie dla zombie ponieważ te granaty infekujące moim zdaniem są zbyt tanie tylko wystarczy dołożyć 1000$ do szalonego i mamy infekcję.ech

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pierwsza moja obserwacja: zombie znowu się pogorszyło, są słabsi. Myk z odblokowaniem działa fajnie. Resztę obserwacji dopiszę na bieżąco.

Opublikowano

Punkt a może być zwykły gracz będzie miał większe szanse na minę w 1rundzie . Szalony to bym zwiększyło 5 sekund aby było trudniej. Wytrzymałość lasera by nie zmieniał tak humani mają o wiele trudniej . Obrażenia zombie nie zmieniałbym wogule

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Zombie powinno miec takze ciut zwiekszone HP np o 500 Jak mozna zauwazyc 1 magazynek Auto kampy 2zm nie ma jak wbic do kogos. I mozna naprawic to wywalanie za mape gdy ktos w kampie polozy na tobie lm'a

Edytowane przez h0w
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
 I mozna naprawic to wywalanie za mape gdy ktos w kampie polozy na tobie lm'a 

To podchodzi  w pewnym stopniu pod bugowanie. Poza tym nie jestem przekonana czy nie byłaby to wina "dziur" w mapie. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej za ! :) Szczególnie z tym teleportem bo wszyscy się pchają ... :) Wielki + 

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Zastanawiam się jednak czy w 2.05 nie wprowadzić kumulacji. Co to oznacza? Że w ostatniej rundzie pojawia się powiększona matka zombie wraz ze swoimi dziećmi. Wtedy zombie odradzałaby się. Nie można byłoby korzystać wtedy z żadnych itemów, a humani mieliby powiększone zadawanie obrażeń. Podczas tej rundy rozgrywany byłby utwór: http://www94.zippyshare.com/v/mX4K2BeO/file.html

Ponadto, w 2.05 na 100% pojawi się dźwięk multi-infekcji: http://www94.zippyshare.com/v/0jkHPx4o/file.html

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Powiększona matka zombie = powiększone oro, dlatego jak najbardziej jestem za :D Podkręcenie dmg'a dla humana w takiej rundzie bardzo trafne, nie mogę się doczekać.

• Właściciel
Opublikowano

Zaproponuj. Pamiętajcie, że tak będzie tylko w ostatniej rundzie. Matka zombie będzie powiększona. Więc będzie miała inny model. Nie chcę tego robić w środku rozgrywki, bo zepsuje to klimat serwera, ale na samiutkim końcu, kiedy będzie wiadomo, że to ostatnia runda, to chyba pomysł trafny?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To jest świetny i trafiony pomysł. Urozmaicenie rozgrywki pod tym względem brzmi interesująco, chciałbym to zobaczyć również w praktyce i w sumie za każdym razem czekał bym na ten kulminacyjny moment wyłonienia się jej.

A może była by też opcja dorzucenia do tej rundy zupełnej ciemności? I można by to jakoś nazwać np "Super infekcja".

• Właściciel
Opublikowano

Tak, można to nazywać Super infekcją. Będą testy w listopadzie.  

Matka zombie będzie mogła zarazić takiego człowieka nawet, gdy ten będzie posiadał kamizelkę. Przy czym, przy takim zarażeniu będzie MNÓSTWO krwi. Gdy tylko zarazi, otrzyma 500 HP. Tak samo, gdy dzieci zarażą jakiegoś człowieka, matka zombi zostanie uleczona też o 500 HP.

To co, do dzieła?

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zajebiste, działajmy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności