MaKi Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Siemkaaa ... Mam problem z dźwiękiem w komputerze ... wszystko jest po podłączane prawidłowo mam win7 , na słuchawkach też nie działa ... z góry dziękuje Ps. Jeszcze Troche i rozj**** całego kompa ...
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Może na mikserze ma pomutowane?
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sterowniki masz zainstalowane? ; d
rozgrzewka Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Pierwsze co należy zrobić to sprawdzić stery, wpisz devmgmt.msc i sprawdź kontrolery dzwięku. Na pewno brakuję Ci jakiegoś realteka( z doswiadczenia :P ). Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez rozgrzewka
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Miałem podobnie :D zrób to co ci napisze: 1. Wejdź w panel sterowania -> Menadżer urządzeń (jeśli nie masz to po prawej str ekranu w rogu masz ustawione duże ikony, zmień na małe i będzie) 2. Otwórz zakładkę Kontrolery wideo, dźwięku i gier 3. Odinstaluj kontroler dźwięku (nie wiesz który ? odinstaluj wszystkie) u mnie jest to Realtek High Definition Audio 4. Kliknij na ikone komputera z lupą (na górnym pasku w tym oknie).. (nazywa się to Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu) 5. poczekaj aż zainstaluje ci kontroler ponownie (zobaczysz że dojdą usunięte linijki) 6. Ciesz się muzyką :D Pomogłem ? daj + 3
Kielce Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 mozesz miec wejscie na sluchawki i do glosnikow popsute z tylu, sprobuj podlaczyc z przdu. Mialem kiedys taki problem.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Hyde park → Web, komputery, software → Inne
Rekomendowane odpowiedzi