arbi500 Opublikowano 1 Lipca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 NO NO piękne zmiany na forum. Odwaliliście kawał dobrej roboty, nikt lepiej by tego nie zrobił. Powodzenia w następnych modyfikacjach. :P
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Powodzenia! ;) Bardzo odpowiadają mi te zmiany ;) A coś z CS:GO ruszycie? ;> W sensie np RS albo cuś :D
Paciaciak Opublikowano 1 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 1 Lipca 2014 Gratulacje nowemu Właścicielowi, który w pełni na to zasługuje, moim zdaniem. Bardzo ładne modyfikacje związane z forum. Good Job. Pozdrawiam Paciaciakowa.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Po pierwsze wielkie podziękowania dla was panowie za ogromny nakład pracy i serce jakie w to włożyliście wyszło naprawdę zajebiście. Po zmianach które weszły dziś i wejdą na dniach pokuszę się o stwierdzenie, że na dzień dzisiejszy żadna sieć serwerów nie może się pochwalić tak rzetelną i pracowitą administracją ! @ Bono Gratulacje w pełni zasłużyłeś na to stanowisko :)
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Widzę wielkie słowa z klawiatury Semira tutaj lecą :)
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Gratulacje dla Bona, i chcę od siebie powiedzieć, że forum naprawdę fajnie wygląda, a jako gracz ZM, że naprawdę świetnie się gra na serwerze i wyczekuję kolejnych ulepszeń. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 1 Lipca 2014 Trochę niektórzy zaczęli zapominać, że to ja na serwery mam wkład, a nie BONO i zestawianie jego z tymi zmianami jest nieuczciwe w stosunku mnie. BONO zajmował się stylem (choć też miałem swój udział) i nie można formułować zdań tak, że tylko BONO jest bohaterem, bo jest to nieuczciwe względem mnie. Miejcie to na uwadze. 4
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Oj Ty też się postarałeś Nesty ;*. Brawo ogólnie dla administracji. 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 1 Lipca 2014 1 część update serwera ZM jutro wieczorem. To samo COD. 1
SQN Opublikowano 1 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) I pieknie, czekamy na to wakacyjne szalenstwo :) @Nesty - twoje oddanie sieci - BEZCENNE :) Edytowane 1 Lipca 2014 przez SQN
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Trochę niektórzy zaczęli zapominać, że to ja na serwery mam wkład, a nie BONO i zestawianie jego z tymi zmianami jest nieuczciwe w stosunku mnie. BONO zajmował się stylem (choć też miałem swój udział) i nie można formułować zdań tak, że tylko BONO jest bohaterem, bo jest to nieuczciwe względem mnie. Miejcie to na uwadze. Nasz bohaterze już się tak nie denerwuj bo Ci jaka żyłka pęknie!
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Świetna robota! Jestem taki dumny :|
TbN~ Opublikowano 2 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Kawał dobrej roboty :) Gratulacje BONO awansu :) A dla Ciebie nesty też gratulacje że oddajesz całe serce w tą sieć i to jest najważniejsze! :)
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 2 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Dobra robota Nesty ! Gratulacje Bono i powodzenia na nowym stanowisku ! Fajnie ,że sieć ciągle jest rozwijana i nikt nie spoczywa tu na laurach. Jeszcze raz wielkie brawa i oby tak dalej!
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2014 Niestety, padł mi net w najważniejszym momencie i nie byłem w stanie przeprowadzić aktualizacji dla ZM i COD. Dlatego też jestem zmuszony przesunąć i przeprosić za zaistniałą sytuację. Oczywiście nie będzie to trwało tydzień, dzisiaj wejdą zmiany. Kiedy? Najprawdopodobniej wieczorem.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Niestety, padł mi net w najważniejszym momencie i nie byłem w stanie przeprowadzić aktualizacji dla ZM i COD. Dlatego też jestem zmuszony przesunąć i przeprosić za zaistniałą sytuację. Oczywiście nie będzie to trwało tydzień, dzisiaj wejdą zmiany. Kiedy? Najprawdopodobniej wieczorem. Za te poświęcenie i hart ducha możemy Ci wybaczyć, co nie fragusy?
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Odpowiem, że tak, bo jakaś cisza tu nastała. Nesty jak w każdym "updacie" bądź "evencie" (jak zwał tak zwał) włożył 110% swoich możliwości oraz czasu. Oczywiście gratukujemy BONO'wi nowo otrzymanej funkcji oraz życzymy owocnej współpracy z Nestym.
lysy224 Opublikowano 5 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 Panowie, aż się morda uśmiecha widząc postępy! Brawo i oby tak dalej!
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2014 Szkoda, że spóźnione. Mam poważne problemy z aktualizacją COD'a, ZM, bo powstało kilka problemów. Ale pracuję nad rozwiązaniem.
Właściciel GET Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Lipca 2014 SourceBans na FFA CS:GO wreszcie naprawiony :-)
Rekomendowane odpowiedzi