Cool3R. <lamie? Opublikowano 5 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tu daje paczke paru screenow zrobionych przez steama. Dopiero co naprawilem CS-a na steamie i takie sa przezroczyste nie dorobki Drzew, drabinek oraz płotków. Nie rozumiem tego moze da sie to naprawic.Niechce aby ktos posądził mnie o Wallhack. (dodam bez bicia że na Westcie oraz na Eldo przez te drzewa widać -_- więc prosze o pomoc ;( http://speedy.sh/SbY9U/cstrike.rar
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 5 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Myśle iż może to być spowodowane błędem czytania plików. Najlepiej przeinstaluj cs'a to nie boli a zajmuje 5 min.
don't cry.! Opublikowano 5 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Myśle iż może to być spowodowane błędem czytania plików. Najlepiej przeinstaluj cs'a to nie boli a zajmuje 5 min. myślę że on taki głupi nie jest i to już zrobił ^^
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 5 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jak dla mnie to grałeś na serwerze gdzie takie modele mapy były ściągane bo tak mają na serwerze.Czy na każdej mapie masz takie cuda ?Jak tak to ściągnij nowa mape z netu i wgraj jak będzie tak samo to znaczy, że reinstal cs. A jak nie to znaczy, że wina jakiegoś serwera gdzie grałeś.
Mlody14 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Wszedłeś na serwer, gdzie były wgrane takie modele zapewne. Najlepiej ściągnij jeszcze raz cs'a.
Cool3R. <lamie? Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Przeinstalowywalem 3 razy, Grałem na Fragujemy.com 4fun i gracze mówili że mają normalnie. a tu dwa screeny co bradzo ładnie to gówno pokazuje A te cuda mam na każedej, lecz takie tekstury nie występują np. na dustach.nuke tylko jak wspominałem prześwitują- drabinki te drzewa(na eldo i west) oraz te plłotki) http://speedy.sh/kv7vr/cstrikeg.rar Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Cool3R. <lamie?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 6 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2014 ja bym jednak zalecał odinstalować i DOKŁADNIE pousuwać wszystkie pliki co mogą być związane z cs'em łącznie z rejestrem. A jeżeli nie pomoże to zrób to co brayan pisze, czyli ściągnij te mapki z neta i podmień.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2014 A na jakiej grafice grasz ? 1
Cool3R. <lamie? Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Rasta rozwiązałeś problem pytaniem :D wielkie dzięki muszę grac na ustawieniach HD.
Rekomendowane odpowiedzi