Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat zakładam tutaj, nie w Skargach, gdyż uważam że nie ma to nic z nią wspólnego.

Wczoraj, na serwerze 4FUN zaistniała jedna sytucja, a mianowicie była jakaś beka na mikrofonie, a jakoż że umiem wydawać jeden zabawny dzwięk :D , to go użyłem. I nie było to jakieś bekanie czy coś w tym stylu, ot po prostu zabawny odgłos. Dużo osób to śmieszy, a tu nagle bang. Admin mnie mutuję. Pytam dlaczego? Dostaje odpowiedź, żebym odpoczął bo są na mnie skargi, że przeszkadzam. Tylko że takiego dźwięku używam po śmierci, bynajmniej nie pamietam takiej sytuacji żebym robił to podczas jakiejkolwiek akcji. Nikt nie pisał, nikt nie mówił żebym przestał bo przeszkadzam, czegoś takiego nie było. Wręcz przeciwnie, każdy kto używał mikrofonu, miał z tego beke.
Więc teraz moje pytanie, czy nie wystarczylo jedno słowo od admina abym przestał? Czy na prawde chcęcie scigać za takie zachowanie, a przymykać oko na takie chamskie rzeczy jak celowe bekanie do mikrofonu? I nie chodzi tutaj mi o karę, bo kara to była ogólnie śmieszna, ale o samo zachowanie. Serwer jest świetny, bo jest świetna atmosfera, a takie popisówy jak mutowanie czy kickowanie bez słow tylko to psują.

Zapraszam do dyskusji, zwłaszcza admina wtedy obecnego, TerrorMachine... bodajże
<yyy>

Opublikowano (edytowane)

Pierwsze primo zmutowany zostałeś w trakcie rozgrywania rundy nie po śmierci. Druga sprawa wchodząc na serwer była mapa Aztec i słysząc wasze wrzaski sapanie skrzeczenie i inne "zabawne" odgłosy myślałem że oszaleję. Pewnie gdybyście byli odrobinę ciszej usłyszeli byście to że macie się przymknąć a nie drzeć ... w ten mikrofon. na u@ dostawałem zgłoszenia od graczy których nicku nie wymienię jeśli h@ będzie zainteresowany wtedy mu napiszę czekałem do kolejnej mapy kilku ochłonęło kilku poszło i zostałeś ty z swoimi idiotycznymi odgłosami. Rozumiem śmiechy hihy ale bez przesady. Jakoś nie jeden dostał taką karę i przyjął ją z pokorą a na Ciebie to jakoś nie działa:)  Mało tego ja nie jestem tutaj od informowania was jak macie używać mikro nie bez powodu jest informacja mikro +16 czyli NIBY dla dorosłych ludzi którzy potrafią pożartować ale z umiarem bez darcia mordy. Gramy z ludźmi czy z stadem za przeproszeniem szympansów czy nie wiem czego to był "zabawny" odgłos. Chcesz skrzeczeć sapać nadzierać się to zapraszam na skype i tam się wydzieraj.

aaaa bym zapomniał "dużo osób to śmieszy" czyli ciebie i bodajże dwóch? trzech? kolegów z którymi tak wrzeszczałeś... (edit)

Pozdrawiam chyba tyle w temacie <ninja>

Edytowane przez TerrorMachine
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Heh Ty rozśmieszasz kilku graczy (2/3), którzy swoim darciem mordy ( śmiechem ) utrudniają grę innym graczom, którzy skarżą się na u@. Heh za to w sumie powinien być ban. Można szaleć, ale z umiarem i nie ciągle. Pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności