W!nn3R. Opublikowano 21 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Wpadłem na świetny pomysł, mianowicie aby dodać "INFO PO ŚMIERCI", w zależności od ustawienia cvaru każdy gracz po śmierci będzie miał kilka sekund na napisanie na sayu gdzie zginął. Wszystko opisane tutaj: http://amxx.pl/topic/52212-info-po-smierci/ Kolejną propozycją jest dodanie questów/zadań za nagrodę w postaci np. exp'a : http://amxx.pl/topic/72044-misje-questy-wersja-4-update/ Myślałem jeszcze nad mapą de_rats1377, nie mogłem jej nominować to chyba jej nie ma, proponuje ją dodać. To tyle ode mnie, jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to napiszę. Pozdrowienia W!nn3R.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 21 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Co do questów to zostawiam to, bo niemam pojęcia, ale "info po śmierci" bez sensu, jak ktoś sie chce znaleźć to korzysta z radaru... albo UAV jeżeli ktoś z przeciwnej drużyny, więc to będzie bez sensu. I nie niema ratsa1377.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 21 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Questy są w fazie tworzenia, powinny pojawić się w aktualizacji 2.5. Jak proponujesz mapę na serwer to przynajmniej mógł byś link podrzucić.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 21 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Info po śmierci nie będzie, plugin jest fajny na TP, ewentualnie na FFA, a nie na COD.Questy jak napisał Rogal, są w fazie tworzenia, także nieco cierpliwości.Ratsa innego niż ten, który jest obecnie (office) raczej nie będzie, bo jest to bardzo mała mapa (już widzę 3 rakiety lecące na respa CT ^^)
Zawiszanin Opublikowano 21 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Mapa de_rats1337 odpada to jest mapa bez sensu gdyż ct nie ma opcji ucieczki z respa a co do propozycji " info po smierci " też wydaję mi się być zbędne ale to zależy od was.
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2014 Tak, aktualizacja do 2.5 opóźni się prawdopodobnie o 2 tygodnie.
Rekomendowane odpowiedzi