Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 20 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2014 Porwałam się i stworzyłam gildię FRAGUJEMY, zapraszam, dobra reklama nie zaszkodzi nigdzie. :]
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2014 Rozumiem, iż chciałaś, aby ludzie grali w s&f oraz dołączali do guild, lecz prawda jest smutna, że może będzie 5 osób max po czym gildieuupadnie, bo ulepszenia będą za grzybki.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 20 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2014 Wiem, drogi Spoky. :) Znajomych zamierzam w to na nowo wciągnąć, a to są maniacy, wyjdzie. ;)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2014 Życzę powodzenia ;) (1 raz w życiu zrobiłem emotkę ręcznie, a nie klawiszem :O ). Ja jak na razie zostaję w tej gildii, iż jest większy trener, a ja chcę wbijać lvl :).
Sektorek Opublikowano 16 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2014 Znalazłem starą postać 117 lvl na s24, ktoś chętny do wspólnej gry?
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi